Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas sum nemal pogolemi problemi so mrezata na VIP. Mene mi e bitno pomalce da me kradat. Za zal lopovite pred se od One i T - lopovi nemaat usul. VIP se korektni za razlika od niv.
Od T-lopovite izbegav vednas stom se otvori One. Pokraj mene izgubija i mnogu drugi i sakam da gubat zasto iskreno ne sum videl od lugjeto tolkavi ovci da plakjaat kaj T-lopovive za skapan Max-Tv i neogranicen internet so ogranicen transfer od 10GB 1500 denari i plus obvrzani na lihvarski dogovor od 2 godini.
Ima telekabel koj dava top kablovska i internet (stvarno neogranicen) za 850 denari mesecno, ima i telefon za 990 denari mesecno, bez lihvarski dogovori so milion skrieni finti. Baska ako ja delis kablovskata i internetot so komsii plakjas samo 550-600 denari mesecno sto e sosema dovolno da ne recam top. I ne te kradat sto e najvazno.
A one ako saka i za 99 denari da dava se komplet oci nema da mi vidat nikogas.
Koga ima ovci ima i dzemperi.
Дај бе читајте, информирајте се, имајте знаење, пред да лупате глупости по форуми. За 1.800 денари месечно го имам 3 Max Optic Start од T-Home. Имам 80 тв канали, 50 Mbit/s bandwidth (Download/Upload симетрично), 600 GB лимит (за мене ова е повеќе од доволно), 100 часа разговори во мрежата на T-Home. Квалитетот на услугата е на највисоко ниво. Имам 3 ms ping. Никакви ѕвездици или скриени финти. На Телекабел интернетот е тиња, го користев 7-8 години.
сам да се плачиш!!!Почнаа да прават 5Г, а тие дури сега ставаат 4Г...![]()
Незнам дали да се смеам или да плачам.
Мора да имаш склучено договор со 4G опција, не ти даваат гага bandwidthДечки имам HTC One Mini
Поддржува 4г, ќе сака некој да ми каже како се активира ?