WalterWhiteTheMethKnight
Генијалец
- Член од
- 19 мај 2010
- Мислења
- 407
- Поени од реакции
- 292
Колку „верници“ минимум треба за да се регистрира религија во Македонија? Како оди процедурата за тоа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку „верници“ минимум треба за да се регистрира религија во Македонија? Како оди процедурата за тоа?
Словачка или Чешка: Прашање е сега.
Ни тоа ни тоа - компромис, да се убиеме од оргијашење.Првин ќе оргијашиме па ќе се убиеме или обратно оди?
Ни тоа ни тоа - компромис, да се убиеме од оргијашење.![]()
Секта, не ми се допаѓа овој збор. Имам јас идеа да направам не сандардна религија. Религија што си нема врска со богови и слично, туку онака од заебанција.Да ти кажам и јас сум на мисла да формирам секта. Ај заедно
Аман бе,овој варничковски и тукали најде да го тупи.
бИ ГО ЗАПАЛИЛ НА КЛАДА КАКО ВО 16-17 ВЕК ШТО ГИ ПАЛЕЛЕ НЕВЕРНИЦИТЕ И ЕРЕТИЦИТЕ.
Да ти кажам и јас сум на мисла да формирам секта. Ај заедно
Кул име е секта, ќе треперат грешниците xDСекта, не ми се допаѓа овој збор. Имам јас идеа да направам не сандардна религија. Религија што си нема врска со богови и слично, туку онака од заебанција.
???
Фрли го во приватна порака, заедно со другарчево желно за религија ќе го разработиме, таман ќе биде евангелие по бичот, кофот и на крај одам јас - апокалиптично.+1 Oзбилен сум. Еднаш почнав да пишувам евангелие ама некако ме примрзе. Вака бар ќе имам мотив.
Кул име е секта, ќе треперат грешниците xD
Фрли го во приватна порака, заедно со другарчево желно за религија ќе го разработиме, таман ќе биде евангелие по бичот, кофот и на крај одам јас - апокалиптично.