Регистрација на религиозна група

Статус
Затворена за нови мислења.

WalterWhiteTheMethKnight

Генијалец
Член од
19 мај 2010
Мислења
407
Поени од реакции
292
Колку „верници“ минимум треба за да се регистрира религија во Македонија? Како оди процедурата за тоа?

Колку „верници“ минимум треба за да се регистрира религија во Македонија? Како оди процедурата за тоа?

Да ти кажам и јас сум на мисла да формирам секта. Ај заедно

Словачка или Чешка: Прашање е сега.

Аман бе,овој варничковски и тукали најде да го тупи.
бИ ГО ЗАПАЛИЛ НА КЛАДА КАКО ВО 16-17 ВЕК ШТО ГИ ПАЛЕЛЕ НЕВЕРНИЦИТЕ И ЕРЕТИЦИТЕ.

Секта, не ми се допаѓа овој збор. Имам јас идеа да направам не сандардна религија. Религија што си нема врска со богови и слично, туку онака од заебанција. :D

Аман бе,овој варничковски и тукали најде да го тупи.
бИ ГО ЗАПАЛИЛ НА КЛАДА КАКО ВО 16-17 ВЕК ШТО ГИ ПАЛЕЛЕ НЕВЕРНИЦИТЕ И ЕРЕТИЦИТЕ.

???

+1 Oзбилен сум. Еднаш почнав да пишувам евангелие ама некако ме примрзе. Вака бар ќе имам мотив.

Секта, не ми се допаѓа овој збор. Имам јас идеа да направам не сандардна религија. Религија што си нема врска со богови и слично, туку онака од заебанција. :D
???
Кул име е секта, ќе треперат грешниците xD

+1 Oзбилен сум. Еднаш почнав да пишувам евангелие ама некако ме примрзе. Вака бар ќе имам мотив.
Фрли го во приватна порака, заедно со другарчево желно за религија ќе го разработиме, таман ќе биде евангелие по бичот, кофот и на крај одам јас - апокалиптично.

Земи прочитај тука.
Вие група сте што сакате да регистрирате религиозна група?

Кул име е секта, ќе треперат грешниците xD

Фрли го во приватна порака, заедно со другарчево желно за религија ќе го разработиме, таман ќе биде евангелие по бичот, кофот и на крај одам јас - апокалиптично.

Го изгубив, на стариот PC ми беше. Али мањебитно, можам одма да се фатам за работа. Евангелие по бичот, јако звучи.

две таксени марки , копија од лична карта и извод не постар од 6 месеци :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom