Motorola Moto G

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Само уште да му текне на некој да го носи кај нас...
Моторола долго време немам видено тука, последниот мислам беше Droid RAZR, ама не ми се верува дека овој ќе го донесат.

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk

На GSM вика околу 130е значи че биди околу 150е а мислам дека вреди за парите... тешки да решам за купување лесна работа че го донеси некој од негде и че го имаш :$ Досега сум немал искуство со смартфон на Моторола, али зато оние старите простите телефони му беа камен, татко ми уште има еден, користен едно 5 год и уште држи 7 дена батерија, и пајџан и фрлан и супер си работи свака част за Моторола

ЈАс имав моторола хт разр 910, еден од најтенките смартфони, 7 мм мислам дека беше, телефонот беше предобар, нити еднаш не ми закоче, ресетира, еднаш мрежа не падна (вип :facepalm:), за разлика од него имав неколку ТеХаЦи-ња кои се губеа како Германци и мрежа повеќе имаше отколку што немаше, ХТЦ Сензејшн, Вивид, Оне С, сите овие на местата кај што Моторолата ваќаше мрежа, тие абер немаа, Екранот немам никакви замерки, батерија, прв телефон што го користев а батеријата да трае ден и пол, единствено што ми сметаше беше тоа што не можеше на хоме скрин да направиш еден пане, значи фабрички беше наместено 3 или 4 панели. Камерата си работаше прекрасно во денски услови, на вечер малку послаб блиц, значи со други зборови 80 проценти од ова да го инкорпорира Моторола во овој телефон, јас прв ќе го купам, коа ќе завршам со УЈП :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom