ATP World Tour Finals, London | 04 -11 ноември, 2013 |

Победник на ATP World Tour Finals?

• Рафаел Надал

Гласови: 12 26,7%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 23 51,1%
  • Давид Ферер

Гласови: 0 0,0%
  • Хуан Мартин Дел Потро

Гласови: 2 4,4%
  • Томаш Бердих

• Роџер Федерер

Гласови: 7 15,6%
  • Станислав Вавринка

• Ришард Гаске

Гласови: 1 2,2%

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Во моментов двајца се најдобри, а разликата меѓу нив е мала и неколку пати ја менуваше страната оваа сезона. Ако судиме според неговиот памет, знаеш за чив памет зборам, најдобар е Надал, бидејќи нели АТП листата е показател за тоа, нешто со што ми го отече таму на сезоната на земја. А ако гледаме реално, според форма, Ноле е најдобар во моментов. Ништо страшно, формата е променлива, некој сега е најдобар, некој ќе биде и така...

Повеќе аспекти, различни сегменти во игра. Затоа не може да се каже кој е најдобар и да се стави точка.

Малоумност тебе треба комплимент да ти е, не навреда. Со секој твој нов пост се зголемуваат на кило глупостите што ги тресеш.
Ти викаш Тони се дерел неслучајно од трибина, демек нема избор Рафа па затоа Новак е класа над него, епа и против Вавринка му викаше, претпоставувам и Вавринка е класа за Надал. Абе ти си живееш во некој твој свет со тоа класите, ама титулите нешто друго ми говорат на мене, а и на останатите 7 милијарди луѓе од светот. Затоа дискусија со тебе повеќе НЕ, збори си сам со твоите класи и живеј во твојот свет.

izgleda ne si mnogu bistro momche , koga pak nishto ne si me razbral , za razlika od Stole , posebno delot so derenjeto .Aludirav okolu teniskiot intelekt i game planot shto treba da se menuva vo tekot na mechot , nezavisno protiv koj igra Nadal , pa Toni dovikuva iminja, gradovi , se fakja za kapa , odnosno se dogovaraat pred mechot so shifri za da mu sugerira shto da igra vo zavisnost od situacijata . E sega dali Rafa ima slaba memorija , ili mu fali toj intelekt ne znam , ama couchingot go dokazuva moeto tvrdenje .
Dovolno , zavrshi 2013 , bidna sho bidna , aj 2014 ke pokaze koj e koj i kolku tezi , samo da ne se povredat , posebno Hijavata .
Ama , kako go nashamari zavchera , spektakli , primeti li oti Nadalcho ke zaplacheshe za malku , i kuliraj be , mnogu nervoza demonstrirash nepotrebno

Гледам дека веќе немате ништо паметно да кажете на оваа тема, па после поминати 3 дена, мислам дека време е за клуч. Па се читаме на официјалната тема за АТП.

1395383_10152014952583701_2138107378_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom