LG wi-fi usb adapter

• Креатор на темата Креатор на темата Double
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јануари 2009
Мислења
101
Поени од реакции
5
Znae li nekoj da mi kaze kade vo Makedonija mozam da kupam LG wi-fi usb adapter .

Blagodaram

Znae li nekoj da mi kaze kade vo Makedonija mozam da kupam LG wi-fi usb adapter .

Blagodaram

Neptun / Technomarket ама ако немаш некој асален рутер, подобро со кабел, поготово ако правиш стриминг на HD/FullHD видеа.

За да го врзеш телевизорот на Wi-Fi? :)

Da :)
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 11:15 ---
Neptun / Technomarket ама ако немаш некој асален рутер, подобро со кабел, поготово ако правиш стриминг на HD/FullHD видеа.

Na web stranite na Neptun i Tehnomarket nema takvo nesto.
Plus kabel nemam. Kradam wi-fi od komsiite :)

Мора да имаат во Техномаркет/Нептун и тн. Јави се, прашај. Не мора да го има на сајтот за да го има :)

Имаат 100%. А во случај да немаат на лагер, кажи им ќе земат. Мислам дека се околу 2-3000.

И мене ми треба вакво, прашав во Т-Хоум, 1900 денари е.
У курац нека се носат!

Подобро е со нет-кабел да поврзеш си ТВ-то од рутерот и ќе имаш поврзување меѓу Тв-то и еЛЏито инаку јас имам Вај-Фај адаптер за панасоник и ништо посебно интересно зашто штом имаш рутер и со кабел ќе брка работа,а ако пак сакаш со видеа и слики да поврзеш со ТВ-то со еЛЏито преку Вај-Фај за тоа треба да имаш подршка DLNA од смартфонот и од ТВ-то односно било кој уред што имаат DLNA подршка без разлика дали е со Вај-Фај адаптер или преку со рутер да поврзуваш :)

Подобро е со нет-кабел да поврзеш си ТВ-то од рутерот и ќе имаш поврзување меѓу Тв-то и еЛЏито инаку јас имам Вај-Фај адаптер за панасоник и ништо посебно интересно зашто штом имаш рутер и со кабел ќе брка работа,а ако пак сакаш со видеа и слики да поврзеш со ТВ-то со еЛЏито преку Вај-Фај за тоа треба да имаш подршка DLNA од смартфонот и од ТВ-то односно било кој уред што имаат DLNA подршка без разлика дали е со Вај-Фај адаптер или преку со рутер да поврзуваш :)

Fala ti brat ama nisto ne te razbrav , mislam deka i ti mene ne me razbra :)

nevermind

Fala ti brat ama nisto ne te razbrav , mislam deka i ti mene ne me razbra :)

nevermind

Па да, изгледа малку не те разбрав и не знам што точно ти треба за Фај-Вај усб адаптер и кажи поопширно што точно ти треба ?? :) Пошо и јас имам Фај-Вај усб адаптер за панасоник и можеби ќе се обидам да објаснам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom