Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WIFi-то е блокирано да од оннет да работи со торент, а WADSL-от НЕ Е БЛОКИРАН. Се што треба да направиш е да ги отклучиш портите за торентот. Ама за тоа ти треба да се логираш како администратор.koda5 напиша:Ok, смо сакав да знам дали е можно тој безжичен да се натера да работи со торенти ( под претпоставка дека не е блокиран од он.нет). Фала секако на одговорите.
Кој ти кажал таква лага...Jane напиша:WIFi-то е блокирано да од оннет да работи со торент
Напишав дека додека јас го користев WiFi-то беше блокирано и јавуваше NAT проблем. Се јавив во оннет и ми рекоа дека не би требало да има проблеми, ама една пријателка што работи во оннет ми кажа дека мрежата се преоптеретувала со торентот и затоа го блокирале од оннет. А сега може е пуштен, незнам.TpH_Bo_OkO напиша:Кој ти кажал таква лага...
koda5 напиша:Moze li nekoj da gokomentira ova!?
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]BitTorrent preko SOCKS5
[/FONT][/FONT][/FONT]