GREATEST HITS 12 - сц Борис Трајковски, 19.10.2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
1381831_10151846290179463_137303094_n.jpg

Дами и Господа
И оваа есен традиционално ГРЕЈТЕСТ ХИТС журка.
12 ти пат по ред и 6 години без конкуренција најдобрата забава во Македонија со најдобрите дји од овие простори
Ова издание ке биде со концептот Back 2 Back ,што значи
дека сите дји ке настапуваат во двојки,т.е зад дј пултот во секое време ке има по двајца дји кој ке пуштаат музика напоредно
Забавата започнува во 21.00 часот и ке трае до 04.00
За 7те часа забава ке настапат 16 дји во 8 парови
Како и секогаш досега забавата ке започне со хип хоп и рнб,а ке продолжи со хаус и електро за на крај да кулминира и заврши со транс и техно
Како и сите изминати забави очекувајте иклучиво 100 % хитовска музика
Сите ваши предлози може да ги постирате тука,на официјалниот настан на фб
а кој потоа ке бидат препратени до сите дји кој ке настапуваат

Dj SDP vs Dj Some
Dj Boogiman vs Ace Mice
Dj Dela vs Dj Branchez
Dj Bobi vs Dj Babura
Dj Erick Fox vs Dj Tose
Dj Icko vs Dj Martin
Dj Navigator vs Dj Satelitte
Dj Iceberg vs Dj Lephonque

Цената на претпродажба е 150 ден до четврток 17 октомври а потоа 200 ден
На влез цената ке биде 300 ден
Претпродажни места се 1/2 југотон(гтц) и сите останати локации на продажната мрежа на Купикартизасе
(www.kupikartizase.com)

Дј Навигатор како дел од дјите кој ке настапат ке додели копии од своето ново цд и тоа на следниот начин
За првите 500 тини карти следува бесплатно цд од НАВИГАТОР и неговиот најнов албум насловен-Емоции
Тоа важи исклучиво за билетите купени во 1/2 Југотон

За сите оние кој сакаат да учествуваат во фб промоцијата и да се стекнат со бесплатен билет за настанот да испратат порака до профилот на организаторот ( Urban Dance)
за да добијат повратна информација за учество

https://www.facebook.com/events/298374760305427/?notif_t=plan_user_invited

А кои се Dj SDP, Dj Some , Ace Mice, Dj Tose и Dj Martin ???
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 14:27 ---

--- надополнето: 1 октомври 2013 во 14:27 ---

SDP (Slon Da Pimp) е од Скопје, пушта хип-хоп, Аце Мице од Битола исто хип-хоп, DJ Tose ако е тој што го мислам е прв братучед на Ерик Фокс пушта некој си хаус, а Мартин е од Антена 5 не знам што пушта. Овој Some ни јас не го знам. :D

За жал духот и шмекот на правата грејтест хитс журка е одамна изгубена, последно добро изработен грејтест хитс 2010, од таму навака сељанчања невидена 12 годишњаци со пиво и цигари урлаат запотени усмрдени, проводот за нас љубителите на електронска музика негде после 1 ипол 2 саат коа ке се расчисти од шминкери и фаци кои идат само за да бидат видени не го серам настанов, позитивно сум настроен кон него и глеам оптимистички кон журкава и мислам дека треба да се врати панк рок делот па после хип хоп па наваму, и + уште некои визуелни ефекти, глеам локација борис се надевам ке биде големата сала а не малата, ако биде малата отиде настанов у неповрат

За жал духот и шмекот на правата грејтест хитс журка е одамна изгубена, последно добро изработен грејтест хитс 2010, од таму навака сељанчања невидена 12 годишњаци со пиво и цигари урлаат запотени усмрдени, проводот за нас љубителите на електронска музика негде после 1 ипол 2 саат коа ке се расчисти од шминкери и фаци кои идат само за да бидат видени не го серам настанов, позитивно сум настроен кон него и глеам оптимистички кон журкава и мислам дека треба да се врати панк рок делот па после хип хоп па наваму, и + уште некои визуелни ефекти, глеам локација борис се надевам ке биде големата сала а не малата, ако биде малата отиде настанов у неповрат

Ништо чудно да биде во малата сала. Tom Novy мислам дека таму беше

100% ќе биде во малата сала ... Зарем очекувате да биде во големата сала :eek:

За нова година журката беше у малата сала и фино беше, така да не се секирајте ;)

оу, и шо? да дојдам на сателајт и навигатор и да си одам?!
булшит музика предосеќам

Мене искрено не ми е за малата сала туку не ми се оди затоа што знам какви луѓе почнаа да одат по вакви журки :sick:

Ужас. Ни greatest hits, ни бутур. Ретко по некое хитче 5 месеци “старо“ (значи далеку од "greatest"), Higher state of consciousness (жити едно од ретките хитчиња вечерва) првиот пат (кога одеше оригиналот) Satellite & Navigator ја прекинаа на најдобриот прелаз (срамота), ни транс асален немаше ни ништо, ефтини комерцијални хитови што секојдевно може да се слушнат на антена/city/секоешупачкорадио секој ден..Не дека очекував нешто повеќе али исклучително разочарувачка журка... Па преку к**р од Smack my bitch up и 2-3 хитчиња што се вртат на сите GH журки досега. Јас разбирам праење журка „ради ред“ да се палат копиљаци, ама ова е веќе претерано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom