Најден Самојед околина на Бутел ако сака да го вдоми некој нека пише.Веќе два дена не го бара никој

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Средено, истримано? Знам еден Ердел кој често "бега", не е триман.Во моментов околу паркот за кучиња во тафталиџе се шета ердел териер. Ми личи на чувано па пуштено куче...
Не ми изгледаше на средено, влакното му беше онакво згужвано,збрчкано како веќе подолг период да не се грижел некој за него.Средено, истримано? Знам еден Ердел кој често "бега", не е триман.
Izgleda toj e. Vekje nekolku pati imaat objavuvano deka go nashle. Ne e erdel za sekogo.Не ми изгледаше на средено, влакното му беше онакво згужвано,збрчкано како веќе подолг период да не се грижел некој за него.
Штом се неспособни и дозволиле да им „бега“ тогаш заслужуваат заувек да им избега и никад веќе да не го видат ... значи тоа е просто страшно какви идиоти од сопственици постојат ...Средено, истримано? Знам еден Ердел кој често "бега", не е триман.
Ај, да беше мажјак, некако ќе разберев, ама женка...Штом се неспособни и дозволиле да им „бега“ тогаш заслужуваат заувек да им избега и никад веќе да не го видат ... значи тоа е просто страшно какви идиоти од сопственици постојат ...
Се тоа убаво @Anco, само незнам колку е добро и паметно слики од твоите деца/внуци да ставаш на форум. Ова е најдобронамерно кажаноПрегледај го приврзокот 175014 сам дојде кај нас,кај што седевме на Маркова река.цел ден го чувавме.Многу мирен и паметен.Веројатно некоја сорта Загар.Имаше кожен кајш околу вратот.Очекувавме некој да дојде по него но ништо,дури вечер едни дечки го земмаа,а они имаа едно досадно мало кутре без влакна-мазно со мала глава.