Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo red e da go koristis eden den, i da prestanes da go koristis koga ke ti se povlecat simptomite. Koga ke imas pak problem, korsti go pak. Ama konstantno koristenje ne e dobro.
Па и автоимуните болести се од стрес... и релапсот е во чудни временски периоди, кои не се објаснуваат никако. 99% ви е ова автоимуно. :/
Ама попрво ќе се чешам и ќе испробувам разни препарати него да живеам од двопек или варен ориз (незачинет!)![]()
Го има некој пробано шампонот на тианде со "златен ѓумбир" за себореа што е околу 1000 денари?
немаш себореа чим ти поминало, можда си имал првутПоодамна ми се појави себореа.Мака мачев и отидов на лекар.Ми препиша шампон од 250мл на природна база и беше негде 600 денара тогаш (сега видов дека е 695)
Од неколку миења ми помина и бев прерадосен.Јас не знам дали некој го спомнал пред мене ама еве го па ко воли нек изволи.
![]()
повеќе од еден месец не го користи, 2 пати неделно е доволноЈас досега користев Селсун кој ми беше препорачан од доктор ама во последно време гледам дека нема ефект. Денеска земав Blue Cap па ќе пробам со него. Во пакувањето нема наведено колку време треба да се користи, само дека треба 2 до 3 пати неделно, ама претпоставувам не повеќе од еден месец. Дали некој што има користено знае точно?
Јас го користев на своја рака без препорака од доктор. Го користев додека да се потроши паковањето и ми го исчисти првутот (малото паковање го имав), месец и пол откако го имам користено последно повторно почнува да се појавува по малку (можно е и од восокот, ставам апла минимално) и веројатно ќе земам повторно од следниот месец.Јас досега користев Селсун кој ми беше препорачан од доктор ама во последно време гледам дека нема ефект. Денеска земав Blue Cap па ќе пробам со него. Во пакувањето нема наведено колку време треба да се користи, само дека треба 2 до 3 пати неделно, ама претпоставувам не повеќе од еден месец. Дали некој што има користено знае точно?