RickyLFC9
Модератор
А некој што ги слуша Пол Ван Дајк и Дејвид Гета, а они да идат секоја година, пак ќе му биде монотоно на тој?Да бе и ја неам против истава потрошена роба да доаѓа 100 години по ред, не е монотоно, ама ич
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А некој што ги слуша Пол Ван Дајк и Дејвид Гета, а они да идат секоја година, пак ќе му биде монотоно на тој?Да бе и ја неам против истава потрошена роба да доаѓа 100 години по ред, не е монотоно, ама ич
Да можеш, многу лесно. Не гледам како е битно што е актуелно у случајов за Пиволенд. Ја на пример, а верувам и многу други не се водат по тоа. Рибља Чорба лани извадија и нов албум, не е ко да замреле со истите песни од времето на Тито...Nemoes da sporeduvas neso aktuelno sega i neso koe vrvot go imalo pred 30 god.
Ali okej.
Ех ја утнаа работава ем пари за такси, ем за скапо пиво.![]()
Сарс, Дубиоза мала веројатност за Џајковски и Суперхикс. И то.
абе ај сега и ти, од дома. ајде да договараме пиво-собиранка.Јееее, пак ќе си слушам музиче на тераса
Ако е добра програмата може и да поминам еднаш или два пати). Патем, кога треба ја објават?
Музичката програма сè уште ја чуваат како изненадување, но се најавуваат треисетина концертни спектакли.
„Нашата цел оваа година беше да се вратиме на Калето кое со самиот свој амбиент создава доплнителна магија фестивалот да биде поуспешен. Се потрудивме во однос на музичката програма да понудиме што повеќе изведувачи и бендови од домашната музичка сцена, па така и оваа година се фокусиравме целосно во промовирање на македонската култура. Што од друга страна пак не ги исклучува и гостувањата на неколку ѕвезди од регионот“, вели Темов.
„Пиволенд“ оваа година ќе има три стејџа со различен тип на музика, и тоа: главниот стејџ, ДЈ стејџот и кавер бенд стејџот.