Карактерот на Исус спрема зодијачкиот знак

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
може да побараме некои званични астролошки сајтови, мене ми се виде тој доста опширен, ако се сомневаш да видам и на друго место??

Мене ми е ок, чисто процедурална забелешка. Колку да има правдина де, за сите.

То ко ќе го славиме Божиќ во Јуни. Званично )и со државен празник потврдено) роденденот на Исус е 7ми Јануар (па и 25 децембар кој го слават некои цркви спаѓа во знакот Јарец)

Темава е врв на овој подфорум! :)
ВРВ!
Едвај чекам цитати од Новиот завет некој да даде да поврзе нешто со астрологија...

Чекај Стани : ) Ово је лажжж : )
Хорскоп је начнен у Шфедску у еданаести век
Исус тк не е бија у план, од страну на ВатиКаннн
Шалу се,улегна у тему да виду Џизс што е бија у хороскоп
поздраф , ја сам мишковунаста водолија hhh : )

Сега се обидувам да видам према кинескиот хороскоп што беше Исус, али проблем е што не се знае точно во која година се родил Исус, дури и 12 години се разликуваат разните пресметки така да може да е стаорец, зајак, мачка......

.

БОЖЈИОТ Логос е безкрајно пред и повеќе од секоја астрологија, секоја логија, секоја наука, ...! :)

Тоа некои (“знајковци“) никогаш неможеле нити пак ќе можат да го сфатат. :)

.

.

БОЖЈИОТ Логос е безкрајно пред и повеќе од секоја астрологија, секоја логија, секоја наука, ...! :)

Тоа некои (“знајковци“) никогаш неможеле нити пак ќе можат да го сфатат. :)

.
Aми зошто тогаш Исус не покажувал сите карактеристики на сите знаци (тврдоглавост, попуштливост, гнев, нервоза, смиреност, бес, љутина, еуфорија, радостт... туку баш му се погодуваат карактеристиките на неговиот астролошки знак?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom