Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грк е грк било на кипар било во егејска. Доста со пропаганди како не сакале или како биле добри ваму и онаму, истите тие сигурно не ни мислат добро. Со свој камен по глава бе и кога ќе се свестиме пак некој пробува да те убеди дека не е така. Црна гора, Хрватска а и Турција ти се блиску, Турција има и евтини летови ако не си зел тоа во предвид
Толо а ?! Ова навистина не го знаев,дека има македонски мени,навистина интересно ....лол... ти сигурно не си бил подалеку од Солун! Погоре напишав за статистиката и ако ја видиш неа 98% од инцидентите со колите се во Северна Грција! Сум бил и на Пелопонез и на Крф и на Родос... едноставно не ги интересира ни кој си ни што си, а скоро на сите што сум му одговорил дека сум од Македонија не ми правеле никаков проблем. Во рестораните во Толо (мало туристичко село на Пелопонез) и менијата се на македонски јазик!
лол... ти сигурно не си бил подалеку од Солун! Погоре напишав за статистиката и ако ја видиш неа 98% од инцидентите со колите се во Северна Грција! Сум бил и на Пелопонез и на Крф и на Родос... едноставно не ги интересира ни кој си ни што си, а скоро на сите што сум му одговорил дека сум од Македонија не ми правеле никаков проблем. Во рестораните во Толо (мало туристичко село на Пелопонез) и менијата се на македонски јазик!
Не сум бил и не планирам да одам. Точно и да нема проблем со домородците таму нивната влада мене не ме признава и на граница не ми го признава пасошот. Ако тебе не ти смета да виткаш кичма и да ги игнорираш кретените тоа си е твоја работа, за мој пари јас ќе идам таму каде што мене ми се свиѓа. Ви кажа дечково на почеток, намерно не ги ставил тие држави што напињате со гејците или бугариштата ко само они да се.
абе дечкото е од ОхриТ, не му замеравајлол... ти сигурно не си бил подалеку од Солун! Погоре напишав за статистиката и ако ја видиш неа 98% од инцидентите со колите се во Северна Грција! Сум бил и на Пелопонез и на Крф и на Родос... едноставно не ги интересира ни кој си ни што си, а скоро на сите што сум му одговорил дека сум од Македонија не ми правеле никаков проблем. Во рестораните во Толо (мало туристичко село на Пелопонез) и менијата се на македонски јазик!
1)Саранда или Драч најефтино
2)Паралиа или Ханиоти едно шише разреџивач за секој случај
3)црна гора улцињ најефтино ти е таму
4)Хрватска на макарска ако имаш пари
5)турција ти е ефтино и жешко ако имаш јајцс да издржиш 1 ден патување и автобус
Си бил во Улцин задње време? Како е таму сега?
Најубавите плажи, али се наполнија со косовари после војната и не отидов уште еднаш.
1)
4)Хрватска на макарска ако имаш пари