Препорака за одмор на море во близина?

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Кај и да идеш сам ќе ти е досадно. Земи ги родителите со тебе, зошто да не поминеш еден фамилијарен одмор било каде од наведениве земји.

Грк е грк било на кипар било во егејска. Доста со пропаганди како не сакале или како биле добри ваму и онаму, истите тие сигурно не ни мислат добро. Со свој камен по глава бе и кога ќе се свестиме пак некој пробува да те убеди дека не е така. Црна гора, Хрватска а и Турција ти се блиску, Турција има и евтини летови ако не си зел тоа во предвид

лол... ти сигурно не си бил подалеку од Солун! Погоре напишав за статистиката и ако ја видиш неа 98% од инцидентите со колите се во Северна Грција! Сум бил и на Пелопонез и на Крф и на Родос... едноставно не ги интересира ни кој си ни што си, а скоро на сите што сум му одговорил дека сум од Македонија не ми правеле никаков проблем. Во рестораните во Толо (мало туристичко село на Пелопонез) и менијата се на македонски јазик!

лол... ти сигурно не си бил подалеку од Солун! Погоре напишав за статистиката и ако ја видиш неа 98% од инцидентите со колите се во Северна Грција! Сум бил и на Пелопонез и на Крф и на Родос... едноставно не ги интересира ни кој си ни што си, а скоро на сите што сум му одговорил дека сум од Македонија не ми правеле никаков проблем. Во рестораните во Толо (мало туристичко село на Пелопонез) и менијата се на македонски јазик!
Толо а ?! Ова навистина не го знаев,дека има македонски мени,навистина интересно .... :)

Не сум бил и не планирам да одам. Точно и да нема проблем со домородците таму нивната влада мене не ме признава и на граница не ми го признава пасошот. Ако тебе не ти смета да виткаш кичма и да ги игнорираш кретените тоа си е твоја работа, за мој пари јас ќе идам таму каде што мене ми се свиѓа. Ви кажа дечково на почеток, намерно не ги ставил тие држави што напињате со гејците или бугариштата ко само они да се.

Ако одиш во Хрватска оди на било кој остров. На сите острови морето е преубаво, топло и чисто. Сега мал проблем ќе ти се парите, бидејќи ќе треба доста пари да фрлиш по траекти, храна ова она, ама како и да е би било пак поефтино од во сезона кога би идел. Тоа ти е мој предлог.

Не сум бил и не планирам да одам. Точно и да нема проблем со домородците таму нивната влада мене не ме признава и на граница не ми го признава пасошот. Ако тебе не ти смета да виткаш кичма и да ги игнорираш кретените тоа си е твоја работа, за мој пари јас ќе идам таму каде што мене ми се свиѓа. Ви кажа дечково на почеток, намерно не ги ставил тие држави што напињате со гејците или бугариштата ко само они да се.

Тоа што го прави нивната влада е допуштено и од нашата идиотска влада и сите претходни наши влади, така да... не ми е поентата да се расправам со тебе за летен одмор... твои пари твој проблем, а за виткање кичма и ти ја имаш свиткано со тоа што ги трошиш парите во Скопје, Прилеп, Битола, Охрид, Струмица, Тетово... само досега никој не ти кажал дека добар дел од твоите пари завршуваат вака...

http://centarnews.net/mk/index.php/vesti/politika/item/5224-скандалозно-државни-институции-и-министерства-донирале-пари-на-дуи-за-минатите-избори

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=BDCA810FA9F87646BF6C9CE8623A181C

ПС. Ова е последен мој пост надвор од темата!

абе дечкото е од ОхриТ, не му замеравај :LOL:

1)Саранда или Драч најефтино
2)Паралиа или Ханиоти едно шише разреџивач за секој случај
3)црна гора улцињ најефтино ти е таму
4)Хрватска на макарска ако имаш пари
5)турција ти е ефтино и жешко ако имаш јајцс да издржиш 1 ден патување и автобус
6)бугарија црно море заборави не е тоа за тебе

1)Саранда или Драч најефтино
2)Паралиа или Ханиоти едно шише разреџивач за секој случај
3)црна гора улцињ најефтино ти е таму
5)турција ти е ефтино и жешко ако имаш јајцс да издржиш 1 ден патување и автобус

Си бил во Улцин задње време? Како е таму сега?

Најубавите плажи, али се наполнија со косовари после војната и не отидов уште еднаш.

Си бил во Улцин задње време? Како е таму сега?

Најубавите плажи, али се наполнија со косовари после војната и не отидов уште еднаш.

Се косовари за тоа и му реков некогаш најелитното место во сфрј за македонци сега феил.

Или најдобра комбинација Охрид викенд Саранда 5 дена.

Турција ако имате 800евра all inclusive.

1)

поскапа е Хрватска од кај нас, ама гледај во аранжманите од агенциите ... исто цена се како некои во Грција ... пр. имаше некаде слика од мени во грција за пица дека е околу 10 еур, а во Хрватска е околу 8 Еур

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom