RUDIMENTAL @ЕXPO Center - 15.12.2013

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Кој беше,знае како си поминавме :D Кога ги земав картите,и јас се мислев дали вреди да се даваат 600 денари за бенд со 2 песни,ама ајде...2 другарки ме натераа. После журкава можам да кажам само дека сум презадоволен,прво и од DJ Sevdah Baby,а после тоа и од Рудиментал...само не ми беше јасна улогата на црнецот,3 пати засвире на трубата а повеќе снимаше со телефонот и ги шутираше топките :D . Сепак,секоја чест,одлична свирка приредија 2 саати. На крајот тој ди џејот го слушав 15-20 минути,и тој беше добар ама јбг,пусто срце машко неможеше да издржи повише,од 10 бев таму :D

Значи немаат две песни, проблемот е шо 90 посто од фаците беа дојдени за две песни ама ај.
Прво двајцата диџеи пред Рудиментал отупеа со мноооогу тапа технарици, и нозе ми паднаа додека ги дочекам дечкиве од стоење, коа дојдоа на ред пуштија само две три добри днб траки, нивните хитчиња нели на кои цела публика тинејџери збеснуваа нормално, и останатото беа днб хитчиња шо ни у Капан Ан веќе никој не ги пушта и коа ја чув Gold Dust, фатив пут под нозе. А, и дечкото песните од почеток до крај си ги пушташе да течат буквално плеј стиска, останатото проба да го микса али не звучеше баш нај нај.

Значи немаат две песни, проблемот е шо 90 посто од фаците беа дојдени за две песни ама ај.
Прво двајцата диџеи пред Рудиментал отупеа со мноооогу тапа технарици, и нозе ми паднаа додека ги дочекам дечкиве од стоење, коа дојдоа на ред пуштија само две три добри днб траки, нивните хитчиња нели на кои цела публика тинејџери збеснуваа нормално, и останатото беа днб хитчиња шо ни у Капан Ан веќе никој не ги пушта и коа ја чув Gold Dust, фатив пут под нозе. А, и дечкото песните од почеток до крај си ги пушташе да течат буквално плеј стиска, останатото проба да го микса али не звучеше баш нај нај.

You must've been high.
You must've been .......... so high.

You must've been high.
You must've been .......... so high.

Дечко, надуван на журка боље нема, али проблемот е шо бев трезна.

...и шала на стрна, дечките имале боље сетови од ова шо беше кај нас. толку чао пријатно.

Деца, деца и само деца.
Се осеќав ко бејбиситер. Руди ок, стандард манџа со исклучок на дисфонија зеро метод ремиксот за кој од мене добија најгласна овација и риспект! Во сета таа бљувотина кога ја слушнав траката, знаев дека не го изгубиле сеуште touch-от. Браво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom