Пирсови

• Креатор на темата Креатор на темата dare1
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
Кажувајте кај може низ скопје да се најде ваков пирс цел во една боја (пожелно зелена ) иначе се работи за пирс за на уво, ели пак да го нарачам од нет ама што имаат достава до македонија. И фала

Attachments

• pirs.jpg
    pirs.jpg
    37,5 KB · Прегледи: 80
Кажувајте кај може низ скопје да се најде ваков пирс цел во една боја (пожелно зелена ) иначе се работи за пирс за на уво, ели пак да го нарачам од нет ама што имаат достава до македонија. И фала

Другарче ако не се лажам ова се повеќе пирсови на едно место, и се купуваат од продавници за бижутерија.. Не повеќе од 50 денари :)

барај на aliexpress има ефтини и бесплатна достава за мкд

Другарче ако не се лажам ова се повеќе пирсови на едно место, и се купуваат од продавници за бижутерија.. Не повеќе од 50 денари :)
се купуваат с
амо што по скопје нема во ниедна

се купуваат с
амо што по скопје нема во ниедна

Има има - у Буњаковец во СКИН АРТ студиото има во сите бои - и не е бижутерија туку е био-пласт,специјален вид на пластика изработен само за пирсање - се користи како медицинската обетка,за прво ставање.
Тие ние што ги имаме барем се такви,за кинеските незнам и несакам да гарантирам - ние нашата колекција на накит ја добиваме од Германија и Англија,поточно од WILDCAT компанијата,сите си имаат сериски број и потекло на производство !!!

Има има - у Буњаковец во СКИН АРТ студиото има во сите бои - и не е бижутерија туку е био-пласт,специјален вид на пластика изработен само за пирсање - се користи како медицинската обетка,за прво ставање.
Тие ние што ги имаме барем се такви,за кинеските незнам и несакам да гарантирам - ние нашата колекција на накит ја добиваме од Германија и Англија,поточно од WILDCAT компанијата,сите си имаат сериски број и потекло на производство !!!
Потврдувам, најквалитетна колекција на пирсови.

Друже значи имаш исти такви како на сликата ми треба мене светло зелен значи цел да е во боја а и што цена ги даваш

Има има - сите пирсови кај нас се по 300 ден - ако се пирсаш тогаш плаќаш само пирсање - 500 ден а пирсот ти е бесплатен :)

Ме интересира, колку време ќе треба да помине за да ми се нормализира јазикот, ако ставам пирс на јазик? Знам дека некое време ќе ми биде отечен, и не ќе можам да јадам убаво. И дали треба некоја посебна грижа тој период?

Има има - сите пирсови кај нас се по 300 ден - ако се пирсаш тогаш плаќаш само пирсање - 500 ден а пирсот ти е бесплатен :)

добро ќе наминам деновиве значи пирсот ми е за уво и колку е долг пирсот и ако имаш мапа прати кај точно се наоѓате

добро ќе наминам деновиве значи пирсот ми е за уво и колку е долг пирсот и ако имаш мапа прати кај точно се наоѓате

Има различни големини,ке се премери и ке си земеш што точно ти треба - мапа повели :)
Screen Shot 2013-08-12 at 12.27.05 AM.png

и линк https://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl

Ме интересира, колку време ќе треба да помине за да ми се нормализира јазикот, ако ставам пирс на јазик? Знам дека некое време ќе ми биде отечен, и не ќе можам да јадам убаво. И дали треба некоја посебна грижа тој период?

Обично отечен е само превите 4/5 саати но треба да се внимава да не се повтори отокот откако ке спадне,значи минимум 2 недели течна храна,никако топло јадење - што повеке ладно на јазикот тоа побргу ке спадне отокот :)

Boogie Има ли вакви кај вас? :)

v-232.jpg

atpw.png

WMO18xI.png

leopard-taper-kit.jpg

Не прашувам за мене, мене ми спомнаа каде може да се најде вакво нешто, па случајно разгледав по темиве па си реков ај да прашам :)
Ако има пиши ми што како :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom