B
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Формации ќе правиме на 31 Август![]()
Најпроблематични се тие што играле надвор. Треба да стигне исписница во ФФМ за Јовановски и Бајрами. Ако не стига до утре, нема да може да играат. Емурлаху е повреден, и не знам колку ќе се ризикува со него. Егзон Бејтулаху се уште е играч на Тетекс, и нивната управа бара доста високо обесштетување за наши услови (но ако се договорат, тој може веднаш да игра). Мустафи и Нухиу не се проблем, тие ќе играат.Мазнов доаѓа по барање на Ѓоре, сака да има искусни резерви. Иначе се преговара уште со Куртиши и Ејупи т.е Ејупи е алтернатива ако не успее трансферот на Куртиши.
Против Брегалница според мене овој состав треба да излезе:
ЈовановскиАлију - Положани - Цуцули - БејтулаиМустафиБајрами ---------- СелманиШабани ------------------------- НухиуЕмурлаху
Ама против Турново, Ѓоре постави дијамант формација, а не вака како што предвидуваме![]()
Toni или кој било друг, нека ми кажи нешто повеќе за Еколог, за каква фирма се работи, шо произведуваат, оти не сум баш добро запознат...