САД за шест часа може да ја уништи Русија

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
И што дека го објавува во долари буџетот, кога за бргу време ќе дојде ден кога Русија ќе го отфрли доларот...

Ете пред едно 3-4 години Русија во меѓусебната трговија со Кина го отфрлија доларот...

Големото чудо, ете Гледам капитализмот паѓа :D

Значи сакате светски МИР-Во Војна заедно со НАТО-ама не нормално на НАТО Теритторија, јеби га несмеат да се дозволат с*ања како во Либерија на пример и тоа спо дозвола и Резолуција од ООН т.е Генерално Собрание и СБ..

Па нормално,Русија е силна земја само за Грузија,Украина,Молдавија,Казахстан и ред други партали..

Ова се вистински глупости..војна никогаш нема да има..се е бизнис, се е за пари и така ќе биди..

Но едно знам, а тоа е дека Америка односно сите држави во Америка се пример како фукнционира еден модерен Капитализам а Русија треба да учи како да води земја со над 200 милиони народ а не да ги дава сите пари во војската а народот да умира за јадење...Русија реално според народот е многу сиромашна земја и голем дел од Русите се иселуваат во Америка и Австралија

Вие што мислите дека Американците цицаат нафта од Арапите сакам да ве информирам дека сите рудници и топилници во бившите советски републики ги поседуваат руски газди. Што мислите на тие руски олигарси од каде им се парите. А и друга работа, транзицијата таму многу полошо се осетила отколку тука на Балканот, сите пари од Русија се потрошени на Француската ривиера, Куба и Кипар, и недвижнини и акции во Лондон како најсигурен град. За разлика, во Америка нема поделба на класи меѓу народот, таму сите уживаат стандард, во Русија се знае кој е кој ако е од Москва или Санкт Перерсбург, а кој ако е од Сибир.

....... За разлика, во Америка нема поделба на класи меѓу народот, таму сите уживаат стандард, во Русија се знае кој е кој ако е од Москва или Санкт Перерсбург, а кој ако е од Сибир.
......

:pos:

САД и Русија е исто како фудбалските тимови Реал Мадрид и ФК-Вардар... Унапред се знае кој ќе победи..:icon_lol:
Da samo cudno e zosto vo toj slucaj Amerika se pismanija I ne izvrsija intervencija vo Sirija. Da bea FK Vardar kako sto vikas sigurno nemase da se isplasat od nivnoto veto. Ja bi rekol deka se Atletiko Madrid. Gi nemase nikade pred 10tina godini duri i vtora liga bea no ete gi vo poslednive godini so vistinskiot trener se na vrvot i doprva ke igraat finale so Real. Za pobednikot posle 24ti, a jas mislam deka toa ke e Atletiko.

aZPKq5z_700b_v1.jpg

A bre ova US Army samo se sili, demek vrvna tehnologija, nevidena sila i se naj, naj, a dozvoli 4 patnichki avioni da ja paraliziraat zamjata:LOL:
I ne e vazhno kako se sluchi i koj go organizira toa 9/11 kako shto popularno go narekuvaat.
Od dvete ednoto: Ili totalno nesposobna da go brani vozdushniot prostor na USA ili Armija korumpirana do nemajkade.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom