ИТНО: Програма за спојување mpeg фајлови

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
P

Princ

Гостин
Имам еден порнич во 13 дела од по 2 минути. на секои 2 минути треба да го пуштам другиот фајл а тоа ми пречи у "работата". Дај некој ако знае програма за да си спојам сите во еден фајл. Или пак нека дојде ако има некоја доброволка да ми помогне или да ги клика фајловите, или да се фати за работа :D

Windows Movie Maker - го имаш во компјутер ако си на Windows XP :wink:

(жими мајка не си нормален - ме насмеа до солзи :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: )

Ќе побарам, ми имаа едне препорачано баш за иснтата работа, ама заборавив како се вика. :(

Во меѓувреме, сподели го тоа клипче со мене, не ми е проблем да кликам на 2 мин. ;)

[edit]
Ете, Вардарче веќе го пишал: мислев на првиот програм што го има наведено.

Ги наместив клипчињата во Windows movie makes и сега ги зачувувам. Му треба повише време. Ваљда ќе е добро. Фала ви на сите што ми се најдовте во овие тешки времиња :pos :pos: :pos: .
Ако не успее ова, ќе види маце :)))))

Бинго. Имам 20 минути и кусур клип и полни раце работа. Фала многу маце, кис ќе добиеш на мсн. Фала и до другите што ми помогнавте.
Се враќам за 30 минути. Пазете на форумов до тогаш а темава нормално ја затварам бидејќи проблемот се реши :)

Поздрав.

Ви благодариме на брзината и ефикасноста со која го решивте проблемот на Princ. Моментално и не сакаме баш да знаеме што прави, но битно е што сите се собравме и му помогнавме во неговата намера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom