Забранет турбофолкот по дискотеките во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата _Тони_
  • Време на започнување Време на започнување
Лош потег.

Наместо да даваат пример една недела турбофолк, па другата недела транс/техно/метал/рап или било што...
Во Прилеп, поточно во Пирамида некое време така беше, еден викенд турбофолк, па другиот викенд друг вид на музика што не ни е интересна на нас смртниците.

Сакам секаква музика, ама како ќе ме натера да се опијанам и развеселам техно музика, па дај бидете реални освен ако не се исфиксате в петици нема друг начин... :ROFLMAO:

• Ми се допаѓа
Reactions: bOm
кажи ми дали овој твој пост не е напад? навредуваш (пробуваш на курнаски начин) и плукаш по се' што не е турбо. и кога веќе напаѓаш, очекувај и дека ќе бидеш нападнат. и издржи го тоа мушки, а не со забегување од темава и пробување да ја завртиш на лични напади. но толку ти се дало, така да терај си го магарето понатаму и остави не' нас нормалните да си уживаме во животот.
доволно беше до тука со тебе.

Море "нормален" како што претходно 7 страни имаше членови кој го искажаа своето мислење т.е ја критикуваа ју музиката, и јас исто го дадов своето мислење,додека ти во овој пост ме напаѓаш лично мене а потоа викаш дека сум го генерализирал твојот лик,дефинитино се губиш!

абе реков дека е доволно до тука со тебе. треба да ти нацртам? дај откачи се, ........ :facepalm:

абе реков дека е доволно до тука со тебе. треба да ти нацртам? дај откачи се, ........ :facepalm:

"нормален" доволно ќе биди кога ќе сакам јас,што значи ај шетај... доволно е!
п.с не си клавај се толку на срце лошо е! :свиркам:

Лош потег.

Наместо да даваат пример една недела турбофолк, па другата недела транс/техно/метал/рап или било што...
Во Прилеп, поточно во Пирамида некое време така беше, еден викенд турбофолк, па другиот викенд друг вид на музика што не ни е интересна на нас смртниците.

Сакам секаква музика, ама како ќе ме натера да се опијанам и развеселам техно музика, па дај бидете реални освен ако не се исфиксате в петици нема друг начин... :ROFLMAO:
А во кој учебник пишуваше дека мораш да се начукаш на музика за да се развеселиш? И да, се пие и на техно, како што некој органски не може да го поднесе шабан шаулич...

"нормален" доволно ќе биди кога ќе сакам јас,што значи ај шетај... доволно е!
п.с не си клавај се толку на срце лошо е! :свиркам:
навистина? јас викам дека сега ми стана интересно да цитирам сељачаана. да ја деградирам на секој можен начин. да им кажувам дека во светот постои се друго, само турбото треба да умре. а пошто ми се фати и за потписот, каде што според тебе го величам хитлер, ....... ќе кажам дека само хитлер е за турбото. шљам и сељачаана, курви и турбо ебачи, луѓе без трунка свест и вкус, луѓе кои го загадуваат воздухот и ми е гад да биде поблизу од 5 метри, во мозокот закржлавени на ниво на гуштер, ги сожалувам и посакувам да постои некој господ да ви ги отвори очите. вака само додека постоите сте предмет на исмејување и потценување.
П.С. многу, многу ми се допаѓа твојот потпис. најбољи си ми го разубавуваш денот и ми изнудваш насмевка кога ќе го здогледам твојот ник. те охрабрувам да продолжиш понатаму со исто темпо затоа што верувам и на други си им смешен.
П.П.С. ај ова ќе го оставам за после, нема смисла да те збунувам со вака голем пост:pos:

А во кој учебник пишуваше дека мораш да се начукаш на музика за да се развеселиш? И да, се пие и на техно, како што некој органски не може да го поднесе шабан шаулич...

Добро де се разбравме, секој си има свои кеф, односно некој сака турбофолк, некој метал, рок, рап или па техно/транс како и да е.
Но, не мора да хејтате врз музиката и луѓето којашто ја слушаат и секако има подобри решенија отколку ова, сегашново. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom