Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Земи си апарат толку ако сакаш.Ми треба паметен телефон со добра камера , споделувајте фотографии сликани со паметни телефони.
Фотографии направени со мобилен телефон:Ми треба паметен телефон со добра камера , споделувајте фотографии сликани со паметни телефони.
Плаќаш од 22к до 29к по твој избор за да сликаш и да пратиш SMSАко толку, ептен сакаш мобилен со камера, или камера со мобилен, whatever:
http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/samsung/4566/galaxy-camera#ad-image-0
Ми треба паметен телефон со добра камера , споделувајте фотографии сликани со паметни телефони.
Јас би ти препорачал Nokia N8 ако камерата ти е приоритет. Подобра камера за тие пари нема да најдеш.12.000
12.000
Ама тој ке чини минимум 30.000 денари.Причекај до 11 Јули. Лумиа 1020 41 мегапиксел
Самсунг галакси с2 е надвор од неговиот буџето. ОП е спремен да даде највеќе 12.000 а самсунгот е сеуште некаде 17-18.000Да сигурно ќе биди окулу 30.000 а тој телефон не вреди толку пари да му фраснеш поарно ќе си земиш галакси с3/с4
а и типа ако сакаш толку што не си купиш апарат незнам.
Пак ке кажам за овие пари незнам колку точно е имаш самсунг галакси с2 солидни слики ваѓа.