Сопствени креации!

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Колку сте иновативни и од старото правите "ново"!?
Старата облека веднаш завршува во канта или од нејзе правите ново модерно уникатно парче?

ммм..порано бев покреативна, знаев од некои стари детали да направам интересни ин додатоци..сега повече практикувам да си соберам пари и да си го купам она што ми се допаѓа, отколку да буричкам по старите работи!

Па понекогаш, ама само како занимација, ама откога ке го направам ново модерно уникатно парче најчесто се наога во канта.:toe:Не заради друго туку најчесто оди во канта заради што сум го унаказила или уништила сосема, али интересно ми еее :nesum:

Hm...sopstveni kreacii -me biva za toa ama najcesto ne gi nosam rabotite sto sum si gi napravila :) neznam zasto

да понекогаш кога неам што да праам ама тоа што го правам никогаш не го носам незнам зашо. знам само за едни фармерки омилени ми беа и ми се скусиа и ги скратив до над колена и сега си ги носам за по дома.

Sekogash si gi "ozivuvam" starite raboti. Se oblekuvam (skoro) vo crno veke 100 godini, taka shto nema premnogu varijacii kaj mene, no sepak menuvam shto mozam poveke :)

daaaaaa da da i najcesto e uspesno i super,ama hmm ne se osmeluvam da go nosam ama si gi cuvam,sepak se moj trud.

тоа е мојата омилена работа -да креирам......досега успешно си имам сошиено едно фустанче и неколку каишчиња-машнички и да ви кажам мноооогу се израдував кога добив пофалби за фустанчето дека ми е многу убаво (нормално дека никој не знаеше дека јас сум си го правела)....и тогаш многу се охрабрив..но во скоро време не сум шиела зошто немав многу време, но цело лето е пред мене......тоа ми е омилената занимација.....па се надевам ќе напраам уште некоја добра креација:pipi:

Многу често ми текнува од работи што не ги носам поќе да напрам нешто ново ама никако да најдам време.Со бои за алишта си имав направено интересни шари на едни фармерки и си ги носев,на други му додадов интересни материјали на џебовите и сл.

Креативноста кај мене дома е на високо ниво и штом нешто започне да го менува првобитиниот облик веднаш се активирам. Понекогаш сама, понекогаш со сестра ми и мајка ми. Интересно ми е, па дури и да не го погледнам тоа парче матријал никогаш (ретко се случува). (=

Креативна сум и тоа ептен.:pipi:Чуда правам од старите и износени работи. :)

Со облека уште не сум почнала од старо да креирам ново, но пак успевам да ги импрементирам со некој нов додаток или во комбинација со нешто ново па не се ни приметува. А сакам да почнам бидејќи имам секогаш идеи ама нажалост немам време :toe::toe:

Хоби ми е креирањето облека. Цртав редовно порано, имам некои сопствени замисли реализирано, и сакав модниот дизајн да ми биде и професија, ама настана сплет на околности, па ќе мора да остане како хоби.

Моментално шијам еден ранец од стари тексас панталони. Многу алки, ланчиња и менѓуши сама сум ги напраила и сум добивала пофалби за креативноста.

се и сешто правам од стара облека
.. на се ставам свој белег

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom