Тепале дете и го принудувале да кажува зборови од исламот

• Креатор на темата Креатор на темата SS Divizion Totencof
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

SS Divizion Totencof

Александар Невски
Член од
2 јуни 2013
Мислења
121
Поени од реакции
102
МАЛОЛЕТНИЧКО НАСИЛСТВО ВО КУМАНОВО
Тепале дете и го принудувале да кажува зборови од исламот
97A022B17FCDE248A736D3E3C30C7A0A.jpg
Кумановската полиција поднесе кривични пријави против повеќемина малолетници кои брутално, на улица, напаѓале нивни врсници и се изживувале врз нив.
Едниот случај бил регистриран во центарот на Куманово, а другиот на улицата Гоце Делчев.
Како што соопшти полицијата, двајца 14-годишници, пред неколку дена нападнале 12-годишно дете. Додека тоа се движело само по улицата Гоце Делчев, му пришле и почнале да го тепаат. Додека едниот го мавал, другиот малолетник го извадил телефонот и го принудиле момчето да зборува зборови од исламот кои тие ги снимале. По бруталното претепување, малолетните насилници го пуштиле момчето и избегале. Подоцна тие се пронајдени и од нив бил одземен телефонот, во кој бил снимен нападот и говорот на нападнатото дете.
Кривична пријава за насилство е поднесена и против Н.И. (16), Е.Д. (16), А.Б. (15) и Ќ.А. (16), сите од Куманово. Тие пред две недели, на улицата Плоштад Нова Југославија нападнале 14-годишен малолетник и неговиот другар, при што едниот од нив го извадил ременот од панталоните и со него го претепал 14-годишното дете, по што избегал. Набрзо тие се откриени и против нив се поднесени пријави.

„Изолиран инцидент“... - Што би рекле резидентите вехабии на форумов.

Се додека државните органи попуштаат и на најмали притисоци, деца ќе бидат тепани.
Кога муслимани тепаат деца Македонци, имињата не се соопштуваат, или како во случајов, објавени се само иницијалите. Но кога Македонци се тепаат со Македонци има целосни имиња, матичен број, адреса на живеење, место на раѓање. Се ова благодарение на нашите корумпирани медиуми.

Вакви случаи има уште стотици, но поради тоа што медиумите се корумпирани, ние не знаеме.

Го терале да кажува зборови од Исламот o_O

Си играат и тие курташак со сопствената религија, па после некој друг им е крив.

Дали Муслиманиве еден ден ќе доживеат ренесанса во главите или ќе си тераат по затуцаното?

како што почнале да му прекурчуваат на светот, многу од нив нема да го доживеат тој ренесансен период

Зборев со братчетка ми која е во основно училиште, имено денес имало тепачка 3ца на 2ца поради расправија чија мајка била подебела.
Мајките ни се поопиливи, неголи исламот и македонцките работи. Дај да збориме за вистинските проблеми еднач.
Детево научило збор два странцки јазик, и мене ме тепаа дома ако имав слаба отцена англиски.

Зборев со братчетка ми која е во основно училиште, имено денес имало тепачка 3ца на 2ца поради расправија чија мајка била подебела.
Мајките ни се поопиливи, неголи исламот и македонцките работи. Дај да збориме за вистинските проблеми еднач.
Детево научило збор два странцки јазик, и мене ме тепаа дома ако имав слаба отцена англиски.

denes deteto utre ti ce bides na red, oti ne si bil sunet napraven ili ne si pustil brada soglasno serijatskoto pravo.
gledaj ja pozadinata na seto toa ne slikata !!!

авганистан го напраја салата БУКВАЛНО, жртви секој ден на секој чекор, сирија исто за ирак и иран и јемен да не прајме муабет, а сега се спрема египет
http://www.makdenes.org/archive/news/20130628/428/428.html?id=25031132
тамо освен што америка ги дроби секој сат, туку и меѓусебно се убиваат
еве што ке биде скоро
http://www.makdenes.org/archive/news/20130628/428/428.html?id=25031132

еднаш во некоја тема пишав, со бројки, како во америка, франција, белгија, норвешка и помал број во германија, секојдневно изчезнуваат добар број на муслимани (чудно ;) ) , во америка луѓе, цели квартови ги снемува за 1 недела
што мислите каде се? сигурно не ги однеле на одмор
исто им правеа и во косово и босна ама глупите не се свесни
и овде ке ги трпиме додека не им дојде редот, па после ке испаруваат ко врела вода

само јас пак ке кажам, ние македонците сме сами криви што ова ни се случува
абе не треба да се замараш за закон и полиција, кога веке се снае кои се напаѓачите, тогаш фино лепо се собираат и наши малолетници и нека им ги искршат главите, пошто нели закон за малолетни не е ист ко за возрасни

Знам дека, кога твоето дете ќе биде на овој начин, образувано од страна на рандом албанска банда, ти секако ќе му ги појасниш придобивките оваа нова инстант метода на учење арапски јазик, подржана со боксови, каиш и клоци, како наставни средства.
Може и после, иншалах, сунет ќе му напраиш....
Твоја работа, како сакаш.

Знам дека, кога твоето дете ќе биде на овој начин, образувано од страна на рандом албанска банда, ти секако ќе му ги појасниш придобивките оваа нова инстант метода на учење арапски јазик, подржана со боксови, каиш и клоци, како наставни средства.
Може и после, иншалах, сунет ќе му напраиш....
Твоја работа, како сакаш.

Таквите дебилштини, најчесто ги пишуваат членови кои никогаш не виделе какви се глупости прават муслиманите. Претежно луѓе кои живеат во источна Македонија. Во тој дел освен циганштаната (кои не тепаат деца на редовна база), други муслимани нема.

И затоа редовно си слушаме : „Не смее да се генерализира“ , „Има добри и меѓу нив“ , „Јас повеќе сум страдал од Македонци“ и така натаму.

Таквите дебилштини, најчесто ги пишуваат членови кои никогаш не виделе какви се глупости прават муслиманите. Претежно луѓе кои живеат во источна Македонија. Во тој дел освен циганштаната (кои не тепаат деца на редовна база), други муслимани нема.

И затоа на редовно си слушаме : „Не смее да се генерализира“ , „Има добри и меѓу нив“ , „Јас повеќе сум страдал од Македонци“ и така натаму.
Да им се наебам мајката на тие кои така мислат.
Тие се главната причина поради која Албанците ни прават што сакаат, без никакви реперкусии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom