Ај малку навреди:)

• Креатор на темата Креатор на темата Angelina
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ќе се убијам место црвена, зелена репутација му дадов на онај копиљот бугарски.

Да му ебам цела нација, минус Азис.

Леле ќе се убијам место црвена, зелена репутација му дадов на онај копиљот бугарски.

Да му ебам цела нација, минус Азис.

Не туку се вади бе да ти го ебам то племето. Пичко една смрдена не предаде, корено да ти го ебам лигуш еден. Крфта да тибам твоја предавнчика море лајнар.

Развиен си у груди ко пајак у муди!

Од шо си толку слаб, мораш да се билдаш со пакетче смоки! :pos2::pos2:

Не туку се вади бе да ти го ебам то племето. Пичко една смрдена не предаде, корено да ти го ебам лигуш еден. Крфта да тибам твоја предавнчика море лајнар.

Море шиник не е темата за пцуење меѓу форумџии, ќе кркаш бан, ебате идиотoт, ебате...

Бугарскa, масонска пичка предавничка!!! Шпион педерски, таму живејш мене ме гибаш .!. е на(:pos::pos::pos:)

Море шиник не е темата за пцуење меѓу форумџии, ќе кркаш бан, ебате идиотoт, ебате...

Бугарскa, масонска пичка предавничка!!! Шпион педерски, таму живејш мене ме гибаш .!. е на(:pos::pos::pos:)
Добро бе шо сакаш да те вреѓам. Никакоф еден не продаде за пари. Гнасно дете бе.

Кој е бе тој предавникот?
Како не ти е страм бе еј да се застрамиш... Абе не продадовте за пари бе еј. Кој ве кладе таму све да му ебам. Да тебам во газо! (цитат од јавувањата на битолчанецо во информации за телефонски броеви :))

Абе копилето, абе да тебам во газо.

(Ова је ко ќе се збуни хахахаха сака да речи абе мамичето или нешто така, хахахаха нема мааааааж)

:pos2::pos2::pos2:

Абе јас и на двајцата да ви го закопам у шупакот ваш гнасен, во уста има да ве клецкам, има толку да ве преебам, шо коа ќе ве глеа некој од позади ќе се чуди како се нашол кањон сред улица ... !!!

:pos2::pos2::pos2:

Ти ебам пичката стоПанкина! :pos2:

Да даде Господ кога прдиш, прдежот од уста да ти излага!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom