Проблем со графика

• Креатор на темата Креатор на темата nba2k13
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 октомври 2012
Мислења
16
Поени од реакции
4
Значи вака..Имам солиден гејмерски компјутер и некои игри (повеќето што сакам да ги играм) ми ги сецка. ( на пример Medal of honor ,Metro Last Light,Sniper Ghost Worrior па дури и Assasin's Creed III ) Мислам дека не би требало да ми е проблем компјутерот али еве ќе ви ги оставам спецификациите па вие одлучете . Инаку да напоменам дека пред скоро време закачив некој вирус па ми го блокираше драјверот за графичката ма да некои игри сум ги играл и пред да го фатам вирусот па пак ми правела графичката проблем.
Win 7 64 bit
Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30 GHz
8 GB RAM
Nvidia GeForce GT 630 2 GB

Солидна конфигурација, мада не би ја сврстил во гејмерска. Пробај со омега драјвери или форматирај го.

Солидна конфигурација, мада не би ја сврстил во гејмерска. Пробај со омега драјвери или форматирај го.
Добро далеку од гејмерска али под такво име се водеше . Може малку да ме упатиш во тие омега драјвери .

Добар компјутер можеш да ги играш сите игри без никаков проблем.

Би можело да бидат повеќе причини.

Да прегрева компјутерот.
Вирус да го кочи.
Да работат повеќе програми во исто време.
Хард дискот да е преполн.
Графиката да ти е направена на максиум.

Очисти го со антивирус,напрај му дефрагмент и упдејтувај ги драјверите.
преку driver genius и не би требало да имаш проблеми.

Апдејт на драјверите и можеш да го поминеш со CCleaner.

Нормално дека ке ти сецка графичката е слаба :)

гејмерски PC со графичка од 3500 ден ? :rolleyes:

Фала ви на одговорите :)

Значи вака..Имам солиден гејмерски компјутер и некои игри (повеќето што сакам да ги играм) ми ги сецка. ( на пример Medal of honor ,Metro Last Light,Sniper Ghost Worrior па дури и Assasin's Creed III ) Мислам дека не би требало да ми е проблем компјутерот али еве ќе ви ги оставам спецификациите па вие одлучете . Инаку да напоменам дека пред скоро време закачив некој вирус па ми го блокираше драјверот за графичката ма да некои игри сум ги играл и пред да го фатам вирусот па пак ми правела графичката проблем.
Win 7 64 bit
Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30 GHz
8 GB RAM
Nvidia GeForce GT 630 2 GB
Ти воопшто немаш ни Г од гејмерски компјутер....

Добро далеку од гејмерска али под такво име се водеше . Може малку да ме упатиш во тие омега драјвери .
Побарај на интернет омега драјвер ќе ти даде линк,ќе треба само драјвер за твојата картичка да најдеш. Омега драјвери се како турбо драјвер за графичките. Незнам како поинаку да ти објаснам.

Од AMC да не го купи па пишувал гејмерски :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom