Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде можам да купам во Скопје евтино машко одело до кај 4000 денари?
Јас да ти кажам, имаш одела, одела и одела...
Да си отидеш во Битсиани во Лисиче (го викаат дека е магацин али си е продавница со фискална), имаш од 4,500 па до 12.000+. Последното одело го земав 4,500 од таму, одлично е, додека едно од ГТЦ за 5.000 е нула во споредба со тоа, само кај ми беше паметот. Имаш и ефтини кошули за квалитетот кој го добиваш.
Ако не знаеш кај се наоѓа, ќе ти објаснам подетално, за до 100 евра сигурно ќе најдеш нешто.
Ако не те мрзи да подобјасниш каде точно се наоѓа овој магацин, ќе ти бидам благодарен.
Претпоследна 5ка Ново Лисиче, тоа е кај Тедико/Рамстор на кривината десно вртиш по земјен пат и на 50 метри од лево се наоаѓа, ќе прашате некој ќе ви каже. Спроти него има кафана, Спортска Гостилница(Паце) (тие што се по биртии ја знаат). Има и чевлар, кај чевларот одма.
И не е магацин бе, продавница е
Може така ти се погодило, генерално не се согласувам. Да отворам шкафот имам преку 10 работи од таму и сите се здрави и после неколку години носење. И многу јасно е тоа со конците, не се влечат конците туку се сечатСум бил во тоа неколку пати... има добри работи за ефтини пари, али затоа има и чкарт кршови (едно сако за конец да го тегнеш ќе се распаднеше)... човек треба да пази таму што зима