Ørjan Nilsen @ Градиште [22/06/13]

• Креатор на темата Креатор на темата Goxyto
  • Време на започнување Време на започнување

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.535
Локација
Serenity
https://www.facebook.com/events/199229446893368/

Ова излезе на неговата фан страна. Колку е официјално, не знам. Се надевам дека е. :)

Заинтересираноста се надевам дека ќе биде голема.

Се гледаме во Охрид. :)

Машала... Ќе се насоберат добри журки летово како што тргнало :icon_mrgr:

Влезници се во предпродажба по супер промотивна цена 01-08 Јуни 250 денари во ЈУГОТОН, OFFICE PLUS (Рамстор, Сити мол, ГТЦ, Paloma Bianca) и во ОНЕ салоните ширум републиката!!!

Bi zamolil da se izbrishe topicov.

Zurkata nema da bide na gradishte tuku na SUNRISE Beach (shto se naogja vo sklop na NEMO BEACH - ovaa sezona site nashi nastani ke se odrzat na taa plaza...

Ne znaeme od kadep roizlegla dezinformacijata deka ke bide na gradishte.

Blagodarime odnapred

Тогаш нека променат админите дека ќе биде на SUNRISE Beach. Јас не можам ниту да променам, ниту да избришам.

Поздрав.

zdravo jas sum od bitola bev vo one i nema karti dali znaj nekoj od kaj mozam da nabavam

995714_10201289770187224_704046662_n.jpg

На сите што ќе ви се отвори можност да одите, никако не ја пропуштајте оваа журка. Читав дека богато ќе било во Охрид од таа страна ова лето со гостување на доста ДЈи, ама овој ќе направи бум и ќе биде можеби хајлајтот на сезоната. Буцкото е меѓу топ 10те транс ДЈи моментално и во споредба со другите најавени фаци, тој мислам дека највисоко котира на дјмаг топ 100 листата (32). Да имав екипа и да не ми беше толку далеку Охрид - ќе се нацртав викендот на езерцето, ама ништо. :(

Убав помин на сите што ќе одите и споделете импресии од после ..

(y)(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom