OFFest

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.230
Поени од реакции
26.385
Се чудам како до сега немало тема за ова. Што мислите за Оффест? Ќе ли одите оваа година, на кој изведувач?

Во прилог програмата
https://www.facebook.com/OFFest/events?hc_location=stream

Планирав на 2 Јуни за Кимо, ама гледам сега дека е на 6 Јуни. :eek: Кога го сменаа Кимо на 6 Јуни? :confused:

Морам да појдам без разлика што ми е терсена во работен ден, Унико е предобар албум за да го пропуштам.

Windfucker - На 3 и 6ти јуни настапува. Ако не на едното, на другото можеш мислам?

Освен спомнатиот, јас Анушка сакам да ја видам, само не знам дали ќе стигнам, доста организиран ми е денот тогаш.

Windfucker - На 3 и 6ти јуни настапува. Ако не на едното, на другото можеш мислам?

Освен спомнатиот, јас Анушка сакам да ја видам, само не знам дали ќе стигнам, доста организиран ми е денот тогаш.

На 3ти е филмот за него во Кино Фросина, додека на 6ти е настапот. Оригинално требаше да биде на 2ри настапот, ама нешто изгледа се сменало.

На 3ти е филмот за него во Кино Фросина, додека на 6ти е настапот. Оригинално требаше да биде на 2ри настапот, ама нешто изгледа се сменало.

Лошо сум разбрал нешто, извини :D.

Овој го затвара фестивалот а:

а би сакал да ом на:

ам цените малце солени.

Еиии, таксим трио? Ги имав убиено од слушање едно време..
Би идел стварно на нив, коа се? Ме мрзи да скролам сеа -.-

На 2 јуни ;)

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk 2

Што убаво, таксим трио па другиот ден си одам од Скопјево грдо - феноменална завршница.
--- надополнето: 31 мај 2013 во 10:54 ---

Ај да идеме буљо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom