Мајкл Џексон

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Кралот на ПОП Музиката,човек за кој дефинитивни вреди да се отвори тема.Роден е на 29ти,Август1958,Еден од најдобрите музичари во историјата на музиката,но во последно време е непопуларен и контраверзен,мое мислење е дека се обидуваат да го уништат неговите углед и да му соберат пари,Се упте ги слушам Трилер,Били Јин,Ајм бед,А вие го цените него како музичар,го слушате?
cdmicha-757238.jpeg

Има добри песничиња, ама несомнено дека скандалите со педофилијата му ја уништија долгогодишната кариера.

Мајкал Џексон е легенда бе, основоположник на brakedance-от, крал на поп музиката, али шо ги лаже децата за да ги легне, негов проблем. :)

Супер музичар, пред се. Тоа што прави во слободно време е друга работа. They don't really care about us, Beat it, Dirty Diana, Give in to me, Liberian Girl... Закон песни.

Dobar e coekov ima super pesni ali so go ispozaebaa so toa pedofilijata go zaebaa. A kujznae dali e toa i vistina

pa so pedofilija e nenormalna vistina i kako i da decata mu se od epruveta ne se po priroden pat!!!
za muzicar , smetam deka e fenomenalen pejac i bez nego momentalno muzikata ke bese nazadna i break-dance novite faci i bednovi ke bea so poslab kvalitet od denesniot i sigurno nemase da bida muzikata kao sto e denes bez majkl jekson.
fala za tvorestvoto i poleka so decata!!!

Првиот странски музичар што почнав да го слушам на 8-9 години, а тогаш не ме интересираше толку музика, ама него си го сакав :)

Гижо напиша:
Првиот странски музичар што почнав да го слушам на 8-9 години, а тогаш не ме интересираше толку музика, ама него си го сакав :)

I on te sakal tebe :pos:
Sala na strana, Michael Jackson e izvrsen muzi4ar, pioner vo sozdavanje na nov stil, spored mene, muzi4ar so najdobri spotovi.

боље ќе му беше да остане црн ко шо си е роден.. вака се изглупира и направи будала од себе...

Abe super e coekt ok si pee prai dobra muzika i ima l jaki hitcinja ali se iglupira malce ne trebase da bide pedofil

Џексон е(беше) добар музичар
Феноменален вокал има

се слагам дека музиката што ја прави е феноменална, ама се друго што прави е трагично...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom