На која телевизија најмногу и верувате и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата .....
  • Време на започнување Време на започнување

.....

Човекот...
Член од
5 јануари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
12
На А1, а зошто појма неам мози дека иматдобра прогарама и најмногу ја гледам од сите мак телевизии

koga mi e dosadno prvo pustam na A1 a ako nema interesno nisto tugaj menam na pink

Pa ne e vazno vo koja veruvam, vazno e koja mi se dopaga. Najveke mi se dopaga A1! Zakon e. Inaku ne go sfakam smisolot na naslovot На која телевизија најмногу верувате и зошто?
Ne e vazno na koja televizija i veruvame, vazno e koja ni se dopaga. Ama definitivno i veruvam na A1.

Discovery chanel - канал на кој има доста добри едукативни емисии за се и сешто
CNN - зошто е глобална медија за вести од цел свет и сигурно тамо не лажат

Абе ваљда дечкото мислеше на кои вести...:)

Во однос на вести, не верувам ни на еден медиум, било наш било странски...сите се лажови тешки...веруј бре у тоа што си го видел! :)

G e G o напиша:
Discovery chanel - канал на кој има доста добри едукативни емисии за се и сешто
CNN - зошто е глобална медија за вести од цел свет и сигурно тамо не лажат

aha kolku lazat i toa bez sram i perde muka nemaat.pa neli se sekjavate na 1999 godina koga ja bombardiraa yugoslavija te etnicko cistenje imalo na kosovo nemalo kao albanci itn itn.a ustvari so e sea nema srbi na kosovo...
baj d vej ne gleam TV uopste,zasto samo trujat so ona vestine i reklamine i repriziiraat filmovi non stop.

Па на никоја не и верувам.Највише глеам а1 и скај нет

Телма. Мислам дека освен необјективноста во врска со Макпетрол другото е во ред. Професионални се и ненаметливи... ми се допаѓа тоа.

На ПлејХТВ и на Хастлер им верувам највеке,шала на страна А1 гледам најчесто

Discovery channel gledam i HBO ama za ovie makedonskive ako prajme muabet za lazejne ne treba na niedna da i veruvame.

ne gleam vesti za da vervam. ama zato filmoj gleam i tu mnogu.
najmnogu gledam na HBO

не верувам на ниту една но најчасто ги гледам а1 и канал 5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom