Fast & Furious 6 [ИГРА]

• Креатор на темата Креатор на темата Torte Mobile
  • Време на започнување Време на започнување

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
mzl.ufkquviv.320x480-75.jpg

mzl.ogdmertn.320x480-75.jpg

mzl.izisjahs.320x480-75.jpg

Компатибилна со:
iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation), iPad Wi-Fi + 4G, iPad (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini and iPad mini Wi-Fi + Cellular. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.

Бесплатна на App Store
https://itunes.apple.com/ca/app/fast-furious-6-the-game/id619375712?mt=8

Људи ја играте ли?

ставајте скриншотои од колите
еве од сегашнава хонда

img2862.png

prave ligi igrava steta so nemame moznost smrtnicite na android da ja igrame (y)

На ЕПЛ стор има епски игри..тоа е чудо,сите ги играм,ќе ставам и скриншотови подоцна.

Ајде ставајте слики ... ја играте ли стигнавте ли до 2-риот град итн

се поновив со нова кола и влегов во нов град :)
Integra Type R ... црвена ја офарбав со "винилка" бела

j1u1.png

hcv.png

a7f.png

Трет град и трета кола ... овојпат American Muscle Car

Мат црна боја, со црни бандажи и интересен винил :) сакав и црвени неонки ама ги потрошив златните ваучери :(

l1r.png

xeo.png

34fo.png

4 ти град ... овојпат со Мустанг
smiley.gif

И патем има апдејт за играва, подобрени се некои работи ... а доле пишува trial version :P

9s0.png

v0la.png

p1p.png

Предпоследен град и ново ауто ... Viper SRT со спајдермен винил :)

Дефинитивно многу подобро се игра и изгледа игрицава на сгс3, на ајфонов не ја играм веќе :P

9amr.png

8bej.png

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom