Flash

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Исусе, на наредниот пост после овој ако немаш web адреса со флеш сајт, не постирај.

zdravo! Jas sum nov na forumot i prilicno me bedisuvaat temite osobeno ovaa! Jas sum golem ljubitel na Flash 8! Momentalno pravam nekoi video lekcii pa za nekoja nedela se nadevam deka ke vi bidat dostapni na net. Dokolku na nekoj mu treba pomos slobodno neka pisi dokolku mozam ke mu pomognam. Pozdrav do site i samo prodolzete napred!!!

aj ke se potrudam na napravam neso takvo Pozdrav

Доколку некој има книги или скрипти за флеш или дрим вивер по можност на македонски јазик нека ми ги прати на е-маил oliver990@gmail.com или нека пиши линк тука од каде можам да ги довнлоадирам

фала мн однапред поздрав

Доколку некој има книги или скрипти за флеш или дрим вивер по можност на македонски јазик нека ми ги прати на е-маил oliver990@gmail.com или нека пиши линк тука од каде можам да ги довнлоадирам

фала мн однапред поздрав

Провери ПП имаш Dreamweaver CS3 with CSS, Ajax and PHP Tutorials (незнам на кој јазик се) и Флеш туторијали на македонски.

koja e najdobrata programa za flash.

Друже, на еден пост кажуваш форматирање е поисплатливо да знам одколку дизајнирање WEB или програмирање, а сеа се фати за тоа која била најдобра програма за флеш :/

Најдобра програма за флеш е Macromedia Flash 8.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom