Во кревет со близнаци/чки!

• Креатор на темата Креатор на темата Mickey_k
  • Време на започнување Време на започнување

Mickey_k

Прохујао са вихором...
Член од
8 август 2006
Мислења
130
Поени од реакции
4
Дали некогаш сте се замислиле во кревето со близнаци/чки и дали тоа ви претставува проблем доколку тие се, би или хомо? Малку е невозможна таа комбинација ама ајде да претпоставиме. Доколку се стрејт тоа веке е нормално низ светов, за кај нас незнам.
Дали би ви пречело што тие двајата се браќа или сестри или брат и сестра.
Мене ми е најомилена таа желба која се надевам еден ден ке се исполни...

Збориме за идентични близнаци!!!

Еден на две? Хммм...интересно! И на двете ќе им даам исто име и ќе им се препуштам да ме двојат, уште ако се би....мх мх мх мх:zlo:

Би ги, зошто да не?
Мада, сум немал вакви нереални фантазии никогаш.

Фетиш ама глупав најглупав фетиш

Да се две женски би прифатил и тоа одма, но да се близначки не би прифатил не знам зошто мислам дека имам некое лошо предчуство за тие работи кога некого двојно го гибаш во фамилија :)

Е тоа и сакав да знам дали вие сметае дека е первезно или не. Според мене е перверзија и најмногу сакам да знам кои се женските мислења во врска со ова оти мислам дека повеќето машки би сакале да се со две во кревет а посебно ако се сестри.

хмм две близначки
па и три нека бидат, нема ич да ми сметаат у кревет

UF kolku me zabole dali oni praat incest ili ne.pa so ima veze ako se setri i ako se bi toa ti e naj common fantazija na normalno razviena MASKA OSOBA.uf koa bi imal nekoi bliznacki pa uste plavusi mh mh mh mh mh mh

Ednash sanjav deka dechko mi imal bliznak i....beshe ubav son. A shto se odnesuva do perverzijata, najverojatno e perverzno, but then again so am I :aplauz:

JeCILaDy напиша:
Тоа не е инцест ???
абе Џек Николсон има легнато мајка и ќерка у исто време...и ја би близначки...а би направил и нешто у стило на Мр.Џек :)

Поооо......па тоа е тоа вистинското шо ми треба мене.Стварно неверојатна работа,плус ако се како оние девојките на ХЈУ ХЕФНЕР тоа ке биде бингоооо!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom