Како да се направи слика во анимација

• Креатор на темата Креатор на темата mountain
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 март 2013
Мислења
1.313
Поени од реакции
580
Како да направам 2-3 слики да анимираат односно да се менуваат како слидешоу а да бидат во јпег формат.
Помагајте програмери.

Објасни прво за што ти треба.

П.С Имаш алатки што ќе ти ја завршат целата работа и немаш потреба од никакво техничко знаење освен да кликаш next.

мислам дека неможи .jpeg формат и да се менува сликата
jpeg ти е формат на компресија на пиксели - колку поголема компресија толку подобра слика, по издефинирана.
можеш да споиш неколку jpeg и да направиш да ти се движат, ама тоа ќе биде .gif формат

Па да мислам не мора стрикно јпег само сакам неколку слики да спојам во една и кога ќе ги уклучам да се движат.

Па да мислам не мора стрикно јпег само сакам неколку слики да спојам во една и кога ќе ги уклучам да се движат.
Барај на интернет how to make an animated gif

мислам дека неможи .jpeg формат и да се менува сликата
jpeg ти е формат на компресија на пиксели - колку поголема компресија толку подобра слика, по издефинирана.
можеш да споиш неколку jpeg и да направиш да ти се движат, ама тоа ќе биде .gif формат
Милсам дека и тоа сака да го направи.

хахахахахахаха помагајте програмери ? :pos::pos::pos: кој сакаш прогамер, не знам најјакиот викни го анимација во jpeg неможе да ти направи, анимации се прават во gif

Како да направам 2-3 слики да анимираат односно да се менуваат како слидешоу а да бидат во јпег формат.
Помагајте програмери.
Сакаш слидешоу или сакаш анимирана слика?
jpeg не поддржува анимација, а ако сакаш слидешоу веќе спомнав има програмчиња кои можат да ја завршат работата за тебе.

Windows Movie Maker nema nikakva filozofija

Сакаш слидешоу или сакаш анимирана слика?
jpeg не поддржува анимација, а ако сакаш слидешоу веќе спомнав има програмчиња кои можат да ја завршат работата за тебе.

ANIMACIJA ako ima programce kazuvajte ili pa na Photosop CS 6 ne mozam da go najdam timeline ne znam kako se ukluca na panelceto.

побарај на google \gif animator.... има добри програми и лесни се за работа.како на пример:easy gif animator,ulead gif animator......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom