Уредување на простор во вашиот дом....

• Креатор на темата Креатор на темата Pinkie Pie
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена просторија

• Спална

Гласови: 16 36,4%
  • Кујна

Гласови: 7 15,9%
  • Трпезарија

Гласови: 6 13,6%
  • Дневна

Гласови: 26 59,1%
  • Бања

Гласови: 9 20,5%
  • Друг уреден простор во вашето место на живеење

Гласови: 6 13,6%

• Вкупно гласачи
    44

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Локација
Ponyville
слики ....се шо ви се допаѓа.....не најдоф слична тема...ако не ви чини...канта
532838_10151389512185028_226840630_n.jpg

tn.jpg

stol-0002.jpg

stol-0003.jpg

stol-0004.jpg
ж
иновативна замисла има и уште поинтересни работи низ интернет,а најмногу ми се допаѓа мал стан во менхетн (САД) околу 40м2 и генијална направено што има све спална,кујна,трпезарија,дневна соба со ЛЦД,купатило со туш кабина, маса за 6 лица и се друго ,а замисли на 40 м2 стан WoW:D само да најдам и ќе постирам :)

слики ....се шо ви се допаѓа.....не најдоф слична тема...ако не ви чини...канта

p033_0_10.jpg

mnogu e dobra , kaj tebe li e ? .. . ja ziveam v kuka i site prostorii mi se omileni , bitno mi e da se prakticni , komotni i cisti . . ne mora da se mnogu liuksuzni ili mnogu ukraseni , ,

OD MALI PROSTORII ME FAKA KLAUSROFOBIJA . . .. :mad::facepalm:

Attachments

• 544858_379564422093626_121587041224700_1146849_1428731082_n.jpg
    544858_379564422093626_121587041224700_1146849_1428731082_n.jpg
    36,2 KB · Прегледи: 28
и јас сакам мал простор ама секое квадратче искористено и интересно средено

И јас сакам мал простор колку што може да си дозволи човек за 40 м2 станче но да има замисла за ентериер и искористен простор на пример како видеово иако не е по мој вкус ама би можел по мој начин и вкус и не мора да се луксузни :)

Propeller_CastleRoom.jpg

6116657_f496.jpg

4b-yellow-white-stripe-contemporary-dining-room-set-glass-table.jpg
hampton-designr-showhouse-weird-room.jpg
Weird-and-wonderful7.jpg
images
funny-weird-strange-room.jpg
bedroom-design.jpg
13376040211494_w800h500.jpg
030411-goodquestions2.jpg

--- надополнето: 19 април 2013 во 23:41 ---
а и обожавам средено дворче и кујчичка на дрво
dscn1172a.jpg
радо би имала една како викендичка
--- надополнето: 19 април 2013 во 23:46 ---
press_release_distribution_0056872_5151.jpg

--- надополнето: 19 април 2013 во 23:59 ---
treehouse_090810_196.jpeg

Страшно ми годи темава:)
Оболено суштество сум по уредување али само јас да дизајнирам во никој случај друг ....
Остај ти овие што ти идат дома и ти бараат 9 илјадарки ( евра ) и ти викат топ ке ти напраиме... Друго е јас сам со мерак коа ке напрам друго е некој друг коа ке ми тура мисења на мое место .. Иначе еден линк http://www.zlatenzanaet.com/
го иам претурено сајтов и има страшно добри и креативни работи баш за оваа тема !
Поздрав ;)

Страшно ми годи темава:)
Оболено суштество сум по уредување али само јас да дизајнирам во никој случај друг ....
Остај ти овие што ти идат дома и ти бараат 9 илјадарки ( евра ) и ти викат топ ке ти напраиме... Друго е јас сам со мерак коа ке напрам друго е некој друг коа ке ми тура мисења на мое место .. Иначе еден линк http://www.zlatenzanaet.com/
го иам претурено сајтов и има страшно добри и креативни работи баш за оваа тема !
Поздрав ;)
и јас не можев да поверувам како е можно досега да не се отворило ваква тема па да дојди до мене јас да ја отварам :unsure: и јас обожавам , и ако се мажам че се мажам специјално за да си го средам домот јас како шо сакам :) секое добро , позздрав , те очекуваме со нови идеи . :love:

Многу го сакам дрвото , како материјал , и секогаш кога можам сакам да го користам во моја близина , за себе . .На секој би му препорачал повеќе дрво да има во своја близина - делува смирувачки и природно . вистинско дрво е најубаво кога ке се употреби ама на некои места не може да се стават ,ама металот или пластиката ми се некако неприродни кога стану збор за уредување на некој простор за живеење или релаксација . . .
се ова ми влијаеше на мојата желба да станам професионален дрводелец . . :):):):)

Attachments

• avto nas riad.jpg
    avto nas riad.jpg
    12,1 KB · Прегледи: 21
  • ana familija 024.jpg
    ana familija 024.jpg
    65,9 KB · Прегледи: 21
  • juni 2006 110.jpg
    juni 2006 110.jpg
    85,1 KB · Прегледи: 21
и јас не можев да поверувам како е можно досега да не се отворило ваква тема па да дојди до мене јас да ја отварам :unsure: и јас обожавам , и ако се мажам че се мажам специјално за да си го средам домот јас како шо сакам :) секое добро , позздрав , те очекуваме со нови идеи . :love:
Jас уште од сеа заби клавам и расправаме со девојками на оваа тема.. Нити та попушта нити пак јас... А и планирам нешто бизнис да започнам за уредување на ентериери и градини па боже здравје ќе видиме...

Иначе јас сум љубител повеќе на homemade или selfmade ствари. Линкот кои го ставив во погорниот пост има добри работи самите да направиме а да изгледа уникатно..
Сепак треба да живее во тебе ФЕНГШУИ-то за да уредуваш и да направиш некој уникат од домот. Па ајде коа ќе се мажиш тука сме :):) ќе кажеш што си сработила ;)

Jас уште од сеа заби клавам и расправаме со девојками на оваа тема.. Нити та попушта нити пак јас
а шо ,не се сложувате? Јас , ако ми се бендисува прифајкам и други идеи, иначе сакам како шо си кажаф секое квадратче простор да ми биди искористено и потполнето , и хом мејд , нешто чудно , уникатно , интересно , да не биди многу наџиџано , средено , сакам да биди на пример темно и да има некој додаток во боја шо че го освежува на пример темнокафена дневна со некои резета зелени перници и вазна, жолти свејчи , шејкерно протокалова стомна ламба етц....не мора да биди по фенг шуи ама да ме освежува боите ко че се пулам во ниф....

а шо ,не се сложувате?
Не не, далеку од тоа . Супер ни оди во се, али и таа е болна по овие работи и сеа мора да се бара чаре.
Она вика јас ке уредувам, а јас нема шанса бе или јас или никој :):) Сеа мора да бараме компромис она нека уредува спална и вц, а пак јас дневна и други соби.. Мора така :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom