Pinkie Pie
and Deedee
слики ....се шо ви се допаѓа.....не најдоф слична тема...ако не ви чини...канта

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и јас не можев да поверувам како е можно досега да не се отворило ваква тема па да дојди до мене јас да ја отварамСтрашно ми годи темава
Оболено суштество сум по уредување али само јас да дизајнирам во никој случај друг ....
Остај ти овие што ти идат дома и ти бараат 9 илјадарки ( евра ) и ти викат топ ке ти напраиме... Друго е јас сам со мерак коа ке напрам друго е некој друг коа ке ми тура мисења на мое место .. Иначе еден линк http://www.zlatenzanaet.com/
го иам претурено сајтов и има страшно добри и креативни работи баш за оваа тема !
Поздрав![]()
Jас уште од сеа заби клавам и расправаме со девојками на оваа тема.. Нити та попушта нити пак јас... А и планирам нешто бизнис да започнам за уредување на ентериери и градини па боже здравје ќе видиме...и јас не можев да поверувам како е можно досега да не се отворило ваква тема па да дојди до мене јас да ја отварами јас обожавам , и ако се мажам че се мажам специјално за да си го средам домот јас како шо сакам
секое добро , позздрав , те очекуваме со нови идеи .
![]()
а шо ,не се сложувате? Јас , ако ми се бендисува прифајкам и други идеи, иначе сакам како шо си кажаф секое квадратче простор да ми биди искористено и потполнето , и хом мејд , нешто чудно , уникатно , интересно , да не биди многу наџиџано , средено , сакам да биди на пример темно и да има некој додаток во боја шо че го освежува на пример темнокафена дневна со некои резета зелени перници и вазна, жолти свејчи , шејкерно протокалова стомна ламба етц....не мора да биди по фенг шуи ама да ме освежува боите ко че се пулам во ниф....Jас уште од сеа заби клавам и расправаме со девојками на оваа тема.. Нити та попушта нити пак јас
Не не, далеку од тоа . Супер ни оди во се, али и таа е болна по овие работи и сеа мора да се бара чаре.а шо ,не се сложувате?