Превод за Спецназ?

• Креатор на темата Креатор на темата krvopijec
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 април 2013
Мислења
35
Поени од реакции
12
дечки ај ако некој знае каде можам да најдам превод за филмот спецназ мислам дека е мини серија од 6 или 7 епизоди не сум сигурен али ај ако некој знае кај можам да најдам превод за фимов нека каже

Другар за оваа работа не се отвара обично нова тема, но ќе почекаме некој да ти помогне со превод пред да ја пуштиме кај Ерик Кантона.
Дали провери на Podnapisi.net и titlovi.com?

Другар за оваа работа не се отвара обично нова тема, но ќе почекаме некој да ти помогне со превод пред да ја пуштиме кај Ерик Кантона.
Дали провери на Podnapisi.net и titlovi.com?

другар не заев дали има тема за преводи пошо немав ногу време за да вртам се брзав иначе фала могу го има преводот на Podnapisi.net ако неш смета темата сободно нека ја бришат админите :)

па и тука на бугарски бил даа ај може че се најде некој на српски хрватски или па македонски :)

нема, барав, нема. чим нема на попознативе страни 99% нема нигде
од кај ја откопа серијава жити се, ако толку ти е мерак гледај ја без превод шо има везе, тук таму ќе разбереш нешто

хаха абе цело време гледам некој вакви филмови а виа руските па сите се на повеќе делови америчко нема шо да се гледа почнаа се некој фантазии да прават виа руските се така малце по реални :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom