American Pickers

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Локација
Македонија
Единствен сум на форумов што ги гледа ваквите емисии како Storage Wars, American Pickers, Auction Hunters и слично или има и други. Ако сте ја гледале сигурно ви е веќе јасно.

Американски собирачи кои посетуваат места на „вечни„ колекционери и земаат, купуваат одлични работи а потоа ги препродаваат истите. Мислам дека имат и свои дуќан каде им се сместени работите кои ги собираат од различни места.

Мајк, Франк и Даниела се тројцата глави собирачи во емисијата, шетаат низ цела Америка и наоѓаат доста вредни работи.

Емисијата се емитува на History, барем јас таму гледам и доста ми се допаѓа, наоѓаат интересни работи.
295234_10150676350404424_433051016_n.jpg

Ален и Тон од Auction Hunters се најјаки :) ретко пропуштам епизода на дискавери.:)

Imam i jas gledano ama Aucion hunters nekako mi stanuva glupo sea toj doaga so nekoja cena ovie mu lupaat 20 pati pomalce daj be koj ke go zeznat taka da im dae primer bmw sto kosta 15 iljadi evra za 5 :) na son :D

Само Auction Hunters. Знам оти лажат ама сеуште се надевам оти можам да прам профит како нив :rolleyes:

Auction Hunters ја гледам помалце. А ја гледа некој и Pawn Stars?

Гледам доста од аукционерскиве емисии ама некои од нив се доста нереални како Аукшн Хантерс
Ален и Тон од Auction Hunters се најјаки :) ретко пропуштам епизода на дискавери.:)
Едно не ми е јасно како секоја емисија се во плус и никогаш не губат пари хмм :icon_mrgr:

Auction Hunters ја гледам помалце. А ја гледа некој и Pawn Stars?
Pawn Star ми е моментално хит и American Pickers апсолутно најинтересни емисии моментално

Гледам доста од аукционерскиве емисии ама некои од нив се доста нереални како Аукшн Хантерс

Едно не ми е јасно како секоја емисија се во плус и никогаш не губат пари хмм :icon_mrgr:

Pawn Star ми е моментално хит и American Pickers апсолутно најинтересни емисии моментално

Ако ти се допаѓа Pawn Star имаш и игра на фејсбук. Пиши Pawn Star The Game и играј си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom