Предлог мобилен

• Креатор на темата Креатор на темата -x-
  • Време на започнување Време на започнување

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Моментално сум во размислување,па неколку свежи совети добро би ми дошле. Дајте ми предлог за мобилен до 14.000 денари максимум,се надевам дека ќе добијам и појаснување зашто би го избрал тој. Секое мислење е добредојдено,благодарам однапред.

Моментално сум во размислување,па неколку свежи совети добро би ми дошле. Дајте ми предлог за мобилен до 14.000 денари максимум,се надевам дека ќе добијам и појаснување зашто би го избрал тој. Секое мислење е добредојдено,благодарам однапред.
На ново или на старо ?

Па на старо најверојатно,на ново за тие пари нема баш голем избор.
кажи дали би зимал на некоја тарифа или само телефон. Ако земаш само телефон тогаш би ти препорачал HTC Windows phone 8s ако зимаш со тарифа евентуално некој друг windows 8 телефон со тарифа што ти одговара, иначе зашто windows 8 ? Дека тоа е новото big-thing како што навремето беше андроид и ios. Windows 8 во моментов е најдобро.

Па на старо најверојатно,на ново за тие пари нема баш голем избор.
За настаро за тие пари можеш галакси 2ка да најдиш добар телефон е , јас да ти предложам имам еден алкател от995 7500 го давам ако сакаш , можиш и iphone 4 да најдиш за тие пари .

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
За тие пари нов има Desire X, LG Optumus L7, Galaxy Ace 2 без договор, a Galaxy S3 Mini со договор на М тарифа, а на старо Iphone 4, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE и HTC One X.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Моментално од новиве предлози,највише ми фатија око HTC Windows Phone 8s и Iphone 4. Што мислите вие,која е подобра опција?

За тие пари нов има Desire X, LG Optumus L7, Galaxy Ace 2 без договор, a Galaxy S3 Mini со договор на М тарифа, а на старо Iphone 4, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE и HTC One X.

Друже,зар не е One X-от доста поскап од 14.000?

HTC one x ако ептен си запален по андроиди,јас имам таков и лета,(исти перформанси како galaxy s3 само батеријата малце потфрла)
--- надополнето: 11 април 2013 во 23:04 ---
Моментално од новиве предлози,највише ми фатија око HTC Windows Phone 8s и Iphone 4. Што мислите вие,која е подобра опција?

дефинитивно купи htc windows 8s, како прво на ново ќе го земеш, како второ купи iphone 4 само ако изгледаш како да треба да имаш Iphone 4,нема ништо полошо од човек што се вози со 2ка од прва станица и од џеб вади iphone

На старо го има за 250 евра разгледај на реклама5

HTC one x ако ептен си запален по андроиди,јас имам таков и лета,(исти перформанси како galaxy s3 само батеријата малце потфрла)
--- надополнето: 11 април 2013 во 23:04 ---

дефинитивно купи htc windows 8s, како прво на ново ќе го земеш, како второ купи iphone 4 само ако изгледаш како да треба да имаш Iphone 4,нема ништо полошо од човек што се вози со 2ка од прва станица и од џеб вади iphone

Веруј би земал One X и јас,проблемот е што ја надминува границата над 14.000.. Најверојатно ќе земам windows 8s,јесда не ми се допаѓа баш изгледот на windows телефоните али функционалноста пред се.
Секакви дополнителни совети и мислења се добредојдени.

Веруј би земал One X и јас,проблемот е што ја надминува границата над 14.000.. Најверојатно ќе земам windows 8s,јесда не ми се допаѓа баш изгледот на windows телефоните али функционалноста пред се.

Видиго бре какво е, ќе свршам :pos:

HTC-Windows-Phone-8S.jpg

Ау windows 8 е перфекција за на телефон, не знам што не ти се свиѓа околу windows 8s,а видов дека консидерираш и на старо да земеш така да се наоѓа за 250 евра (htc one x а лудница е за тие пари)

Видиго бре какво е, ќе свршам :pos:

HTC-Windows-Phone-8S.jpg
Ау windows 8 е перфекција за на телефон, не знам што не ти се свиѓа околу windows 8s,а видов дека консидерираш и на старо да земеш така да се наоѓа за 250 евра (htc one x а лудница е за тие пари)

Најверојатно лошо се изразив,не мислев на надворешен изглед.
Што се однесува до телефончево,најверојатно иднава недела ќе го земам на ново,искрено се надевам дека се ќе помине без проблеми. Ви благодарам на сите за предлозите,помогнаа. :-)

Дур е жива темава да си кажам дека мењам htc one x за windows phone 8x, телефонот е во совршена состојба со гаранција и со кутија :)
едит: +доплаќам 50евра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom