Photoshop & Speed art

• Креатор на темата Креатор на темата Crypt
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 март 2013
Мислења
6
Поени од реакции
8
Како што можам да видам на форумов нема ваква или слична тема, па би сака да ги споделам некои од моите speed art - ови (Останатите можете да ги видите на мојот youtube профил
http://www.youtube.com/user/HUNTER23890?feature=guide)

Ова е моето прво видео ( Скопје - Underwater)

Исто така овде можете да ги споделтет и вашите креации од оваа област па слободно споделете :D

Интересно, продолжи да правиш вакви видеа, можда ќе земиш пара од јутјуб.
+1 Subscriber.

Интересно, продолжи да правиш вакви видеа, можда ќе земиш пара од јутјуб.
+1 Subscriber.
Ви Благодарам!
Инаку за пари од youtube за сега не сум заинтересиран, треба доволно работа за тоа :D

Има ваква тема, од мене отворена :D Инаку супер ти се видеата! :)

Ова е уметност. Секоја чест. :)

Haha..! Ви благодарам многу :D

Ви Благодарам!
Инаку за пари од youtube за сега не сум заинтересиран, треба доволно работа за тоа :D

Пробај си зошто да не, ќе ти се наплати трудот, можеш и туторијали да правиш за некои си основни функции за почетници итн. Иначе стварно јаки видеа имаш, продолжи само така. (y)

Браво браво, секоја чест мајсторе :D

Пробај си зошто да не, ќе ти се наплати трудот, можеш и туторијали да правиш за некои си основни функции за почетници итн. Иначе стварно јаки видеа имаш, продолжи само така. (y)
За почеток сакам само да добијам доволно гледанос и субскрајбери, па тогаш можда ке можам да си го наплатам трудот.Инаку благодарам за пофалбата ! ;)
--- надополнето: 29 март 2013 во 09:49 ---
Браво браво, секоја чест мајсторе :D
Фала брате :D

Од секогаш ме интересирало како ги погодувате квалитетот на сликата со квалитетот на другите додатоци на сликата, а притоа да не изгледа како ТВ ШУТЕЛ продукција...?

Инаку одлична работа продолжи и понатаму (y)

Од секогаш ме интересирало како ги погодувате квалитетот на сликата со квалитетот на другите додатоци на сликата, а притоа да не изгледа како ТВ ШУТЕЛ продукција...?

Инаку одлична работа продолжи и понатаму (y)
Не сум сигурен дека ве разбрав добро, ако ве интересира нешто подетално контактирајте ме на е-mail, инаку фала за пофалбите :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom