Тенис натпревари во живо

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 април 2009
Мислења
2.511
Поени од реакции
3.340
Дали некој досега имал можност да гледат некој АТП турнир, па макар и челенџер во живо? Јас немам а животна желба ми е, а највероватно ке одам крајов на април имат АТП турнир во Букурешт 250, не игрет топ тенисериве ама имат доста солидни, лани финале играле Симон и Фоњини, а и е прилично ефтино, за финалето е 550 денари, немат појак филинг си пишиш тикет и ги гледаш пред тебе кај со игрет :) ако некој досега гледал нека споделит со нас каков е филингот

Симон за солиден го рачунаш? најголемиот дефанзивец во историјата на тенисот, такозвани pusher, ми се гади кога го гледам.

Добро тоа е ствар на вкусови веќе, ама во топ15 е Симон така да Е солиден тенисер. Едно време мислам и во топ10 беше така да спаѓа во категоријата на солидни или добри тенисери.

Добро тоа е ствар на вкусови веќе, ама во топ15 е Симон така да Е солиден тенисер. Едно време мислам и во топ10 беше така да спаѓа во категоријата на солидни или добри тенисери.
Точно.. 2009 беше 6ти на АТП без разлика на неговиот стил на игра моабетот ми беше ке имат солидни тенисери на турнирот еве лани овие биле од попознатите Gilles Simon Florian Mayer Viktor Troicki Andreas Seppi Marcos Baghdatis Lukasz Kubot Fabio Fognini Matthias Bachinge

Точно.. 2009 беше 6ти на АТП без разлика на неговиот стил на игра моабетот ми беше ке имат солидни тенисери на турнирот еве лани овие биле од попознатите Gilles Simon Florian Mayer Viktor Troicki Andreas Seppi Marcos Baghdatis Lukasz Kubot Fabio Fognini Matthias Bachinge
Братче сеедно кој ќе игра ако имаш можност оди гледај си тенис, доживљај е кога ќе ги видиш сите овие што ги наброја во живо.

Chiksy^ ако одиш на турнирот во Букурешт, ќе настапува и Типсаревиќ оваа година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom