Евакуиран аеродормот „Александар Велики“

• Креатор на темата Креатор на темата • Војник •
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

• Војник •

БОРБА ТЕ ЧЕКА!
Член од
6 април 2011
Мислења
457
Поени од реакции
1.263
Евакуиран аеродормот „Александар Велики“

aero.jpg

Според првичните информации силни полициски екипи го опколиле аеродромот и вработените во дуќаните и патниците ги извадиле надвор од аеродромската зграда. Вработени од аеродромот за Нова Македонија велат дека се се случило за неколку минути и сега сите се надвор на главниот паркинг. Никој не дал појаснување што се случува.
Пред зградата е и аеродромскиот персонал.
Непознато машко од нерегистриран странски телефонски број попладнево околу 14 часот се јавило на скопскиот аеродром „Александар Велики“ пријавувајќи бомба.
„Бомба Аеродорм Скопје, бомба Аеродорм Охрид, алерт алерт“, кажал машкиот глас на телефонот по што ја прекинал врската.
Од полицијата информираат дека известена е единицата за Антитероризам и се превземаат мерки за расчистување на пријавата.

Eве нешто од Нова Македонија: http://www.novamakedonija.com.mk/DetalNewsInstant.asp?vestInstant=15687

Следбениците на Фатмир Дехари пријавиле бомба изреволтирани од тоа што им откажаа 12 лета од Швајцарија.

Изгледа денеска на некој ептен му било досадно :icon_mrgr:

Трололололо :sneaky:

tumblr_mb0w7b3Knu1r8d2mio1_500.gif

Attachments

• tumblr_m6ft0bt0NN1rwcc6bo1_500.gif
    tumblr_m6ft0bt0NN1rwcc6bo1_500.gif
    496,5 KB · Прегледи: 68
  • tumblr_menahoNfgu1rmugu7o1_400.gif
    tumblr_menahoNfgu1rmugu7o1_400.gif
    1.021,5 KB · Прегледи: 77
А како се сигурни дека е машко,можеби е Мис Веселинова,
со варен компир во устата,или некоја слична таква,на која и се шетало малку надвор, а каде телефончиња има да и да се купат за неколку евра а потоа се разбира во канта.

Незнам кој е или кој се, ама сварно не се нормални.:pos:

Дојава за бомба во Сител, вработените евакуирани!

Најкриво ми е за Бошко Трпески, којзнае колку е уплашен и под стрес моментално. Па кој ќе ми води емисија во понеделник во 8, КОЈ? Ѓубриња, сакаат да го убијат бате Боле.

Се јадеш жив дел од брачата што не поминале? сирот он :unsure:

Само како знаеш ме интересира???

Но не грижи се, само доцнеле малку, мисијата била неуспешна......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom