Wanted: Луѓе што се спремни да умрат на Марс

• Креатор на темата Креатор на темата Мезнаеш
  • Време на започнување Време на започнување
484

За авантуристи и сите оние што сакаат да запознаваат нови форми на живот кој не се нималку пријателски, двогодишен тренинг ќе содржи живеење во Чаир и Гази Баба со бесплатен автобиски превоз до споменатите населби.

Ова може да се комерцијализира во риалити шоу, нешто како тоа кога Стив Ирвајн се рваше со крокодили, и да се наполни државната каса, нормално.

Хм, да не е тргнување во вторник/петок? Ми се јавува некоја идеја... :sneaky:

Јас би одел да не беше толку долго спремањето за таму.8 години,абе ајде не заебаај ке ме згази воз за 8 години.

Знае некој каде се пријавува? Јас дефинитивно ќе аплицирам , ако те одберат по некоја луда "среќа" ќе го наречам , ако не друго барем името ќе ти остане запишано во светската историја. Дајте линк од сајт , ако е онлајн пријавување. :)

Знае некој каде се пријавува? Јас дефинитивно ќе аплицирам , ако те одберат по некоја луда "среќа" ќе го наречам , ако не друго барем името ќе ти остане запишано во светската историја. Дајте линк од сајт , ако е онлајн пријавување. :)

Одбираат луѓе кои се способни да живеат таму, нема било кој да пратат. Некој со повеќекратни способности, на кој му идат науките, кој претходно е тестиран психолошки и трениран за survivalism. Како и да е, со среќа ако те изберат.

Одбираат луѓе кои се способни да живеат таму, нема било кој да пратат. Некој со повеќекратни способности, на кој му идат науките, кој претходно е тестиран психолошки и трениран за survivalism. Како и да е, со среќа ако те изберат.

Скроз нормално , уште кога ќе те стават на 8 годишен тренинг и обука можеш да замислиш на што се ќе те изложат за да видат дали си способен. Инаку ја најдов страната , има околу 150 илјади апликанти , па сеа замисли колкави се шансите да те изберат. :) Сигурно ќе стават некои нивни луѓе , колкави се шансите на еден македонски провинцијалец? :icon_lol:

Скроз нормално , уште кога ќе те стават на 8 годишен тренинг и обука можеш да замислиш на што се ќе те изложат за да видат дали си способен. Инаку ја најдов страната , има околу 150 илјади апликанти , па сеа замисли колкави се шансите да те изберат. :) Сигурно ќе стават некои нивни луѓе , колкави се шансите на еден македонски провинцијалец? :icon_lol:

Ако се покажеш подобар од другите, не гледам зошто тоа од каде си би играло голема улога. Освен тоа дали говориш англиски. Тоа е битен фактор ако си од друга држава. Но колку што знам, има едно 1000 и кусур македонски апликанти. Со нив ќе се такмичиш повеќе :D.

Има само двајца македонци аплицирано, баш вчера видов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom