Dave
subcomandante
Како он ја доживува, а и каква е реално...ќе биде многу искрена додавка....И мене не ми се свиѓа предлогот Горна бидејќи во преводот(на премиерот) ќе звучи Говна ... така да ништо од овој предлог пу ...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како он ја доживува, а и каква е реално...ќе биде многу искрена додавка....И мене не ми се свиѓа предлогот Горна бидејќи во преводот(на премиерот) ќе звучи Говна ... така да ништо од овој предлог пу ...
![]()
Илирида е прилично реално име.
Експатриоту не си во тек со настанитеA moze i "na majkati u pu*ka"
Експатриоту не си во тек со настаните
http://press24.mk/story/makedonija/...chevo-pochna-da-gi-brka-makedoncite-od-rabota
Извињавај експатријату, не живееш во Македонија претпоставувам? Не си ти крив, ниту па има врска тоа со Македонците што се продавале или не се продавале. Албанците стануваат доминантен фактор во земјава па очекувај и името во Илирида да се промени.Eks? Pa ja li sam kriv sto makedoncite se prodadeni dusi za partija?
Извињавај експатријату, не живееш во Македонија претпоставувам? Не си ти крив, ниту па има врска тоа со Македонците што се продавале или не се продавале. Албанците стануваат доминантен фактор во земјава па очекувај и името во Илирида да се промени.
Албанците стануваат доминантен фактор во земјава па очекувај и името во Илирида да се промени.