White Dimension - Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
Ние со другарче стоевме лево крило напред ,нез и јас ...
Инаку една лоша ствар ... многу слабо со светлосните ефекти ...

Каде беше ласерското ШОУ ? да не мислеа на девојките како нг елки шо беа намотани ?

Танчерките ужас,најавата по слаба дури од ланската година :facepalm:

И како што очекував не мој тип на музика,но том крафт нај ме бендиса,другото тиње посебно токандео.

oh yeah,,,,,пак имаше овци со црни мајци и карирани кошулчиња....... а бре македонче.....

Сега ми е криво што не бев там, ме заебаа другарите. Колку само ќе рипав на get loose (tiesto remix) сигурен сум дека сетот на Марсел бил одличен.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
na sliki vidov deka imase po nekoja crna ovca so razlicni boi na maica ili kosula:)
izgleda dobro ziveat so obezbeduvanjeto:D

Јас си поминав топ, ден пред тоа си купив карта ми излезе спонтано, марсел вудс по мој мерак :) Се на се топ освен тукандео. Сеа на ред Black dimension

Официјално јас веќе никогаш во живот нема да бркам ласери пошто испадна дека неможеш да се потпреш на никого од околниве ни држави. Договориш испораки, чуда...за да на крај ти кажат слушај пу пу не важи...ама nvm...некои работи не се менуваат ....

Како и да е, драго ми е на тие што сте прошле супер, штета за тие што не поминале како што треба. Имавме 4ца артисти , за секого по нешто...Бина од 20 метри, лед екрани, топ звук...Сеа секој ке најде мана нели, или македонското или нешто стварно сме зезнале...Како и да е секоја критика се прифаќа. Јас Max со душа го чекав, го чекам 7 години веќе кај нас да настапи. Сите направија растур од почеток до крај.

Фала на сите што дојдоа, next year same time same place, кој ќе настапува ќе видиме има време. Како и да е, имаме во план неколку забави, детали отом потом :)

поздрав Кајгана екипо и се гледаме

п.с. Black dimension....Тоа е јака идеја :D

Официјално јас веќе никогаш во живот нема да бркам ласери пошто испадна дека неможеш да се потпреш на никого од околниве ни држави. Договориш испораки, чуда...за да на крај ти кажат слушај пу пу не важи...ама nvm...некои работи не се менуваат ....

Како и да е, драго ми е на тие што сте прошле супер, штета за тие што не поминале како што треба. Имавме 4ца артисти , за секого по нешто...Бина од 20 метри, лед екрани, топ звук...Сеа секој ке најде мана нели, или македонското или нешто стварно сме зезнале...Како и да е секоја критика се прифаќа. Јас Max со душа го чекав, го чекам 7 години веќе кај нас да настапи. Сите направија растур од почеток до крај.

Фала на сите што дојдоа, next year same time same place, кој ќе настапува ќе видиме има време. Како и да е, имаме во план неколку забави, детали отом потом :)

поздрав Кајгана екипо и се гледаме

п.с. Black dimension....Тоа е јака идеја :D

Gief!:)

Одлично си беше иако не го фатив Макс морав да одам да легнувам нареден ден бев на свадба со ангажмани од 7 сабајле. Марсел Вудс направи атмосфера каква што одамна не бев осетил а и Томкрафт супер се држеше. Си отидов некаде 3 и 15, не сакав да си одам. Нема да цепидлачам за 250 денари, ако веќе се фаќате за влакна искеширајте си 40-50 евра како што е во другите држави па после жалете се како не ви било добро за тие пари. За една работа сепак морам да спомнам. Добро у реду е, нема основа да се направи селекција за сељаци и несељаци но дефинитивно може да се направи селекција за дресинг кодот. Тоа што некои дојдоа облечени во друга боја е одлика на нивниот дебилизам. Тоа што обезбедувањето или некој од организацијата со врски ги пуштил да влезат внатре е дефинитивно проблем на организацијата. Ако е Бела Димензија треба да биде Бела Димензија без исклучоци. Значи на ќецот седев до фајронт, на двојката морав за жал порано да си одам, а здравје Боже на тројката ќе надокнадам пак. Им посакувам среќа и успех на организаторите на овој фестивал и понатаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom