Ултралуксузен комплекс се гради на Водно

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Zedd
Зависи на кого како му се погодила темата :) На пример еве сега, убаво што несмее да се отвараат политички теми на пример , инаку да е дозволено ќе трола народот 1500 страни. :D

јас мислам дека железара највеќе го загадува скопје, чудно ми е зошто досега никој не ја спомнал.

Оваа е мојата трета од лево, ако не ви се свиѓа ваш проблем со е-стетика
http://www.skopjeinfo.mk/admin/upload/images/Oktomvri 2012/21025_6_1350724997_3322image6.jpg

послем ќе барате крукче околу базен ама мцкиии
Само пази на спиење некое сабајле, од горе да не се најдеш доле, во државна.

Водно е уништено, ова ви го зборам од аспект на човек кој цел живот живее таму, ова вака на око изгледа стварно убаво, модерно, феноменално место за живеење, али не сте свесни кое зелено пространство горе беше уништено за да се изградат сите тие згради.
Пеце Наумовски, све да му ебам, бел ден да не види, 3 згради крена, се исече цела шума, се уништи игралиште за фудбал старо 20-30 години каде доста генерации го имале својот прв контакт со топка, со точак и тн и тн, сеа еве на водново шугаво немаме ни игралиште за фудбал, т.е. имаме, Кочо, али мора да платиме никад нема да биде тоа тоа, и после зашто младиве генерации играат WOW, пушат цигари и се за никаде, класични бубуључави небањати дебили, па што друго да прават ..., ќе дојде период ќе им скурчи од жмурка а фудбал и баскет само на ТВ може да гледаат, се знае дека првата љубов кон спортовите ја добиваш на '' улица '' кога тоа ќе го искусиш.
Еве воопшто у Центар, удрете на еден реципроцитет, број на жители и број на игралишта каде што ќе можеш гага да играш цел ден колку ти душа сака ... срамота, само се гради, само се ништи златна зелена површина на која оставивме детство ко млади.

А ова игралиштево на Водно опколено со шума, у истата имавме и рели патека за точаци, сенка во текот на денот, идеално место за секоја генерација у маалово али јебига, викаат Скопје се силува, на Водно генгбенг му праат 30 црнци, не сте свесни каква и колкава зелена површина се уништи, божји рај. Кај мене сенка мава у 12 саат сабајле, сонцето после 12 не го глеам, све згради околу куќа, шаренила од куќи и згради, не сакам да колнам со муабети да се излизгате надоле све да си ебете зашто тие што живеат таму сигурно не се криви за ова, а и башка тоа, што постои голема веројатност све да отиде надоле, мислам дека населбава моја предничи во оној сегмент на непланско градење и функционирање на урбанава мафија.

Ако некогаш Водно беше добро место за живеење, а тоа е периодот до 2000, сега не е, голема дигресија во тој сегмент има населбава, на ништо не личи, бљувотина, освен можеби во Питу Гули, десно од Кочо, они уште се држат и не се даваат, бар таков впечаток имам.

Со овој став е секој човек што го познавам во населбава, ненормално е истава исквернавена, ненормално.

Ова е Хотел или станови?

Водно е уништено, ова ви го зборам од аспект на човек кој цел живот живее таму, .
нека го ништат...кога никој не излезе да каже НЕ-не дозволуваме( бар да го стореја тоа во име на идните генерации ) , туку сите се воодушевуваа на жичарницата и оние ски патеки ( поглупо нешто немало на веков)

штом молчиш значи одобруваш - зарем не е така?

Секако , некој нов ќе дојде , ќе отвори безвезна тема и ќе добие 1500 страни тролање.

Јако колнење удри :)
Човекот си отвара тема за дискусија, ако ти се дискутира, дискутирај ако не викни го келнерот вратата да ти ја донесе ..

Човекот си отвара тема за дискусија, ако ти се дискутира, дискутирај ако не викни го келнерот вратата да ти ја донесе ..

Ај да те прашав за мислење океј , ама не сум те прашал за мислење и ми реплицираш нешто безвезно ...

Водно е уништено, ова ви го зборам од аспект на човек кој цел живот живее таму........ Кај мене сенка мава у 12 саат сабајле, сонцето после 12 не го глеам, све згради околу куќа..
извини, немам намера да те навредувам, ама нели е ова малку лицемерно? нели, ти си имал право да градиш на водно, а другите немаат право? верувам, во времето кога сте ја граделе куќата таму, да сте имале средства и услови и зграда ќе никнела.

извини, немам намера да те навредувам, ама нели е ова малку лицемерно? нели, ти си имал право да градиш на водно, а другите немаат право? верувам, во времето кога сте ја граделе куќата таму, да сте имале средства и услови и зграда ќе никнела.
Epa ajde da ne gradime zivealista, ja zboram za Zgradi covece, Zgrada u prava smisla na zbor, na planina, kade e unisten golem del od park sumata Vodno, vo periodot koga moite gradele, stanot vo Centar im bil unisten od zemjotresot, uste da cepidlacele kaj da gradat so tie ograniceni sredstva koi gi imale a i so ogled na situacijata vo koja bile moite baba i dedo, kako i ogromen del od zitelite na Skopje posle 63ta. Neznam za kakvo licemerie zboris tuka :eek: , ja nemam NISTO protiv toa da se gradi, imam protiv neplanskoto gradenje, protiv sarenilo od visoki zgradi na planina, se znae kade im e mesto na istite. Preeska odam od kaj Kale nakaj Kasarna Ilinden, od tamu mnogu ubavo se gleda Vodno, premnogu nagore imaat otideno, gore se nemam kaceno odreden period, strav mi e od uzasnata gletka sto ke ja nacekam.

A sea da ne navlagam i u muabetot kolku elektricnata mreza se optovaruva, a i problemi so pritisokot na vodata imame letno vreme dosta. Urbana Mafija druze, kine li kine, felacio i pravat na planinava bez oko da im trepne.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom