- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.697
- Поени од реакции
- 85.578
И ја така мислев, али колите се дури на трето место.најголем проблем во Скопје се колите, 90% они го загадуваат воздухот. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја така мислев, али колите се дури на трето место.најголем проблем во Скопје се колите, 90% они го загадуваат воздухот. .
Само пази на спиење некое сабајле, од горе да не се најдеш доле, во државна.Оваа е мојата трета од лево, ако не ви се свиѓа ваш проблем со е-стетика
http://www.skopjeinfo.mk/admin/upload/images/Oktomvri 2012/21025_6_1350724997_3322image6.jpg
послем ќе барате крукче околу базен ама мцкиии
нека го ништат...кога никој не излезе да каже НЕ-не дозволуваме( бар да го стореја тоа во име на идните генерации ) , туку сите се воодушевуваа на жичарницата и оние ски патеки ( поглупо нешто немало на веков)Водно е уништено, ова ви го зборам од аспект на човек кој цел живот живее таму, .
Човекот си отвара тема за дискусија, ако ти се дискутира, дискутирај ако не викни го келнерот вратата да ти ја донесе ..Секако , некој нов ќе дојде , ќе отвори безвезна тема и ќе добие 1500 страни тролање.
Јако колнење удри![]()
Човекот си отвара тема за дискусија, ако ти се дискутира, дискутирај ако не викни го келнерот вратата да ти ја донесе ..
И он не те праша.Ај да те прашав за мислење океј , ама не сум те прашал за мислење и ми реплицираш нешто безвезно ...
извини, немам намера да те навредувам, ама нели е ова малку лицемерно? нели, ти си имал право да градиш на водно, а другите немаат право? верувам, во времето кога сте ја граделе куќата таму, да сте имале средства и услови и зграда ќе никнела.Водно е уништено, ова ви го зборам од аспект на човек кој цел живот живее таму........ Кај мене сенка мава у 12 саат сабајле, сонцето после 12 не го глеам, све згради околу куќа..
Epa ajde da ne gradime zivealista, ja zboram za Zgradi covece, Zgrada u prava smisla na zbor, na planina, kade e unisten golem del od park sumata Vodno, vo periodot koga moite gradele, stanot vo Centar im bil unisten od zemjotresot, uste da cepidlacele kaj da gradat so tie ograniceni sredstva koi gi imale a i so ogled na situacijata vo koja bile moite baba i dedo, kako i ogromen del od zitelite na Skopje posle 63ta. Neznam za kakvo licemerie zboris tukaизвини, немам намера да те навредувам, ама нели е ова малку лицемерно? нели, ти си имал право да градиш на водно, а другите немаат право? верувам, во времето кога сте ја граделе куќата таму, да сте имале средства и услови и зграда ќе никнела.