Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Ја газам со Тотенхем:pehar:

eve ova mnogu ke vi se sviga. sum go pravel dolgo vreme. samo spustete i razgleduvajte. DOBRA INVESTICIJA,ZVEROVI itn.
P.S.ova e od 2004/2005 managerot ama INTERESNO e da se vidi!?!?
ke pocekate za da go uploadiram folderot

Јас играв едно време менаџер ... ги купив Joaquin, Bierofka и Cavenaghi и газев се :)

A be so swansea od 3 liga anglija stignav do uefa da igram, ama mnogu tesko e da mu se snevidit, se poremetiv, a football menager e igra tamam za mrzi kako mene sto ne mozat na sekoe da gi mrdaat prstite po tastaturata

do sega sum igral samo Championship Manager 2003-2004 i mnogu e dobra i uste a igram...dali ima nekoj upgrate so drugi ligi na primer makedonskata? help me :salut:

jas go igram 2006/07 Football Menager igram so Palermo i sum 2011 stasan i cepam cepam i samo cepam, 2pati uefa , league kupot 4 pati so red , liga na sampioni 2 pati , seria a 3 pati so red
inache timot mi e vaka :
Agilardi (GK) , Vanden Borre (DR I MR)eduardo ratinho (DR)Micah Richards (CD) Marcelo (DL) Silva (AMC RL ) Modric ( AML ) Eikrem (MC)Simplicio (DM)Asamoah (FC) Sturridge (ST) Makinwa (FC) Aaron Hunt (FC) Marco Pisano (CD ) VanDamme (DL DC ) i drugi...ovie mi se prvata postava i zamenite so najmnogu sansi da gi igram

so Millwall od League One stignav do prva liga u rekordno vreme - 3 sezoni

inace ima i makedonska liga za Football Manager 2006, ama treba da simnete patch + mak liga se na se 150MB mislam deka e www.fm-serbija.net

Mnogu e dobra igrata i omilen tim mi e baern

ја играв порано, сега не ја имам чепнато, ама ја имам гледано други кај што ја играат, добра е. :)

Гижо напиша:
ја играв, ама ми се здосади
ua Gizo sea zaradi nego ne igrame ni nie. Sea sme dvajca samo, barem trojca da bevme ua :)

Igricata e zakon ama sam vise ne mi se igra :)

Е па дајте да се стајме у мрежа па на дело да се види кој е кој... Ајде експерти, пишете:)

Abe moze li da ve zamolam nesto? Imam eden problem. Simnav 7.0.1 patch za FM 2007 (koj mi treba za da igram makedonska liga) i ne saka da se instalira. Sve fino lepo go ukljucuvam na browse go naogjam folderot kaj sto e instalirana igrata, stiskam update i mi dava poraka "Access to C:\Igri\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db\700\700.xml was denied."

Daj neka pomogne nekoj sto vise go ima instalirano patch-ot (Ako ima takvi)
Fala odnapred

Smert напиша:
Abe moze li da ve zamolam nesto? Imam eden problem. Simnav 7.0.1 patch za FM 2007 (koj mi treba za da igram makedonska liga) i ne saka da se instalira. Sve fino lepo go ukljucuvam na browse go naogjam folderot kaj sto e instalirana igrata, stiskam update i mi dava poraka "Access to C:\Igri\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db\700\700.xml was denied."

Daj neka pomogne nekoj sto vise go ima instalirano patch-ot (Ako ima takvi)
Fala odnapred

brat ja vaka napraiv, go snimiv patch-ot kaj so mi e igrata u c:\ i posle go aktivirav da se instalira samiot, traese malce ama vredese. ako ne ti go faka, na srpskiot forum se zborese deka moze da ti e do igrata. probaj re-instaliraj ja ili probaj ja od drugo CD. ako nejke idi na www.fm-serbia.net i prasaj tamu ke ti odgovorat....toa od mene. gud lak

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom