Сакал кобилата да му роди кентаур

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Американецот Ендрју Мендоза(29) е уапсен затоа што изнасилувал кобила надевајќи се дека животното ќе забремени од него и ќе му роди Кентаур.
images

Во своја одбрана- тој раскажал дека седел дома и чекал позив од девојката, но бил решен доколку таа не му се јави -тогаш ќе се позанимава со кобилата на соседите.
Ветено - сторено :pos:
The document details the encounter in graphic detail before stating, "I was trying to make the horse have a baby. I was thinking it would have a horseman baby. I ain't going to lie, I blew a nut in the horse."

s-ANDREW-MENDOZA-HORSE-SEX-large.jpg

READ MENDOZA'S STATEMENT: (Warning: NSFW language)
http://www.huffingtonpost.com/2013/02/07/andrew-mendoza-horse-sex-make-baby_n_2639598.html

Да го бивало,можел да се позанимава со соседката.
Но према фацата и кобилата му е премија,ко Кардишајн.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

На ударните вести на шител

Шокантно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Американецот Ендрју Мендоза(29) е уапсен затоа што изнасилувал кобила надевајќи се дека животното ќе забремени од него и ќе му роди Кентаур.

Шокантно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xd.gif
xd.gif
xd.gif
xd.gif
xd.gif
xd.gif

добро бе, освен тука на форумо шо може колку толку да се прочите нешто паметно, има ли нешто паметно и нешто салам на македонскиот интернет простор па и радио‘тв медиумите (зимајки основ оти сител го има пуштено прилогов)? низ порталите како точка и остала багра, може само глупости да се изначите... кој ти курец еј... :tapp: :facepalm:

Искрено БОЛЕ МЕ КУРО ак некој психопат од шо немал шо да праа ојдел да ебе кобила туку, очекувам од модераторите истата да ја избришат оти пред се е глупава како тема (no hard feelings @Cool@, немам ништо лично со тебе) и како шо тука идат и маленки деца на форумов, кој ке гарантира оти тава дете еден ден ке израсне како здрава и стабилна особа и нема да проба да ебе нешто шо и не е баш за ебење?

како и да е, модератори, срдечно ве поздравувам и се надевам дека барањето ке ми биде вземено предвид. ајт саа, пуштете кајгана радиото (ак не ве пуштено) и relax ;)

добро бе, освен тука на форумо шо може колку толку да се прочите нешто паметно, има ли нешто паметно и нешто салам на македонскиот интернет простор па и радио‘тв медиумите (зимајки основ оти сител го има пуштено прилогов)? низ порталите како точка и остала багра, може само глупости да се изначите... кој ти курец еј... :tapp: :facepalm:

Искрено БОЛЕ МЕ КУРО ак некој психопат од шо немал шо да праа ојдел да ебе кобила туку, очекувам од модераторите истата да ја избришат оти пред се е глупава како тема (no hard feelings @Cool@, немам ништо лично со тебе) и како шо тука идат и маленки деца на форумов, кој ке гарантира оти тава дете еден ден ке израсне како здрава и стабилна особа и нема да проба да ебе нешто шо и не е баш за ебење?

како и да е, модератори, срдечно ве поздравувам и се надевам дека барањето ке ми биде вземено предвид. ајт саа, пуштете кајгана радиото (ак не ве пуштено) и relax ;)
БРАТ КЕНТАУР ДА МИ РОДИ И ЈА БИ ЕБЕЛ...

Вие сте нашле на кажувате, ништо не ебете, барем човек пикал нешто..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom