DC патики

• Креатор на темата Креатор на темата MetalHead
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 јуни 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Дечки може ли да ми помогне некој кај можам да најдам продавница за DC патики тоа во трговски што беше quicksilver го затворија а тука до него отворија roxy и quicksilver ама се реновира бев у city mall и новото веро не најдов ништо може ли некој да ми помогне кај можам да најдам продавница низ скопјево?

Бисер локалниот ми дилер на спрат горе држи DC патики ама слааааааааааб избор, по 3-4 модела.

негде на друго место аеродром или било каде нема?

негде на друго место аеродром или било каде нема?
Провери во ех шоп или во дроп ин,незнам дали имаш DC али имаш други скејтерски модели es,vans,etnies,madness итн итн

XShop карши соборна? Можда тропам, ама претпоставувам дека би требало да има, тој е стилот...

фала ви на сите а мислам дека ex shop не е веќе кај соборна преместено е знае некој каде?

XShop карши соборна? Можда тропам, ама претпоставувам дека би требало да има, тој е стилот...
Пред 6 месеца си купував патики али не ми текнува...
фала ви на сите а мислам дека ex shop не е веќе кај соборна преместено е знае некој каде?
Не е многу далеку,од другата страна е,пак му доаѓа карши соборна.Кога одиш од карпош накај соборна му доаѓа лево до бензиската одма.
http://www.facebook.com/pages/ExShop/159483997110?fref=ts

фала многу
ги затворија сите рокси/квиксилвер..2те во гтц и тоа во беверли.Ќе отворат на кеј,можда е и отворено тоа више(требаше на 27,провери кај што беше рокси во гтц за информации некој лист има вајда)...
само таму ќе најдеш DC али во дроп ин,меднес и хшоп има други добри скејтерски марки..

ги затворија сите рокси/квиксилвер..2те во гтц и тоа во беверли.Ќе отворат на кеј,можда е и отворено тоа више(требаше на 27,провери кај што беше рокси во гтц за информации некој лист има вајда)...
само таму ќе најдеш DC али во дроп ин,меднес и хшоп има други добри скејтерски марки..
и у беверли е затворено?

Дропин, позади 7ца у центар у тоа уличките на ќош е. Да имам син за 6000 ќе купам циганка да му ги шие рачно.

У ДропИН немаш ДС. Имаш глоуб и уште нешто. ДС нема таму. Провери во меднес кај кастм паб (тој со моторџиите накај влада коа идеш).

Ако не ти е итно, најдобра солуција е да ги нарачаш од нет. Поефтино ќе те фати секако. За најефтина варијанта може од USA да ги нарачаш но чекаш 20-30 дена за да стигнат. За нијанса поскапа (но сепак поефтина од локалните продавници) опција е од UK да ги земеш, би ти стигнале за 7-10 дена.

и у беверли е затворено?
да :) сите ги затворија и ги ќе отворат само еден дуќан..слабо се купуваат такви патики више.И во меднес нема,али ванс,елемент и онака се боље според мене:)

да :) сите ги затворија и ги ќе отворат само еден дуќан..слабо се купуваат такви патики више.И во меднес нема,али ванс,елемент и онака се боље според мене:)
Јас си купив ДС(пред нензма колку време од Беверли дуканот кога им беше) и не сум задоволна...ми се распукаа за брзо време...јас мислам дека vans или etnies се подобри ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom