Белгиски „Ван Хол“

• Креатор на темата Креатор на темата SAVA
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам роднини и пријатели, познаници и другари и сите работат у ВанХол а платата е 40-50.000.

моите познаници работат во Ван Хол за 80-90000 месечно

Ја имам роднини и пријатели, познаници и другари и сите работат у ВанХол а платата е 40-50.000.
моите познаници работат во Ван Хол за 80-90000 месечно
jas sum tamu i ispod 150000 denari mesecno ne sme zavisi koa ima i bonusi stigame i do 230000-240000 denari
хмммм., а јас се чудев какви се тие трагови во прашината наоколу таму...кога тоа ку...вите ви се влечеле по земја ко гуштерски опашки.....:):):)

Јас слушнав дека директорот на ВанХол за инает дава поголеми плати отколку во Белгија, оти белгиската влада не му дале ич пари, а овде во Македонија добил 17 милиони евра гратис за да не пропадни.

Јас слушнав дека директорот на ВанХол за инает дава поголеми плати отколку во Белгија, оти белгиската влада не му дале ич пари, а овде во Македонија добил 17 милиони евра гратис за да не пропадни.

stvarno 20k denari e pogolema plata od belgiskata prosecna?

1. Регистрираш фирма во странство
2. Се најавуваш како странска инвестиција
3. Добиваш субвенција и отвараш некој пластичен хангар пред Ајватовци
4. 30% од субвенцијата ја даваш рушвет кај тој што ти ја одобрил
5. Затвараш за 2 години

Шо не е јасно?

5. Затвараш за 2 години

Шо не е јасно?
хммм.., си пробал????:sneaky:

5. Затвараш за 2 години

Шо не е јасно?
регистрираш фирма за кабли а :D знаеш колку време ти треба да го спремиш процесот,да го усовршиш ти па твоите вработени ?? :D

не така,купуваш лиценца и луѓе кои се специјалисти за таква дејност,ги најмуваш,земаш земјиште и субвенција од влада и пичиш со минималец за вработени,олеснување од даноци и царини (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom