Копирање на клуч од автомобил

• Креатор на темата Креатор на темата Delux123
  • Време на започнување Време на започнување
друго е брат нема да се нафане на хотел :D :D
вака централно цаклучување пуштање вебасто и си работеш хахах

Него некој ако дознае дали е кодиран или не нека ме цитира ќе прочитам

Кажи му на татко ти дека сакаш да еб*ш ќе излезат од дома твојте и имаш цела куќа во кола не е комотно

Брат финтата е шо колата не и а дават па сакам да го прекопирам клучот да можам да ја крадам петок сабота а клучот на моите да биде дома :D :D
се надевам ме свати хахах
а да ја побараш поштено можи ќе ја добиеш... ќе ја украдиш, ќе те фатат послем ич нема да ја земиш.
другар еден ја украде и ја чукна колата, послем татко му ја напрај и сопствената и таа другата чукната :D . сеа сегде пешки си оди :D и 2 години забрана за полагање си доби.

друго е брат нема да се нафане на хотел :D :D
вака централно цаклучување пуштање вебасто и си работеш хахах

Него некој ако дознае дали е кодиран или не нека ме цитира ќе прочитам
Да да,кодиран ти е клучот. И за да го направиш ќе треба да одиш со кола кај клучарот...пошто на кола се кодира. И немој ни под разно да си отишол кај клучарот во Бисер пошто тој е најголемиот глупак :)

Да да,кодиран ти е клучот. И за да го направиш ќе треба да одиш со кола кај клучарот...пошто на кола се кодира. И немој ни под разно да си отишол кај клучарот во Бисер пошто тој е најголемиот глупак :)

Заебана работа било тоа ја мислев само ќе бие копирање клуч како на врата 2минути и готово..:D :D

Да беше посериозна работава ќе те пратев кај пријателот на Рампа.Вака на твоја одговорност,но доколку сепак се решиш слободно кажи дека Дени од Карпош те пратил и Сигурно ќе имаш и попуст!Ако му кажеш уште дека ти е за ебнување работава мож и безпари ќе биде работава :)

Да беше посериозна работава ќе те пратев кај пријателот на Рампа.Вака на твоја одговорност,но доколку сепак се решиш слободно кажи дека Дени од Карпош те пратил и Сигурно ќе имаш и попуст!Ако му кажеш уште дека ти е за ебнување работава мож и безпари ќе биде работава :)
Батали го тој од рампа. Кај него копирав клуч од мотор и сајла и после 2 дена ми го снема. Случајно.. се одврза сајлата и моторот и никој ништо не слушна. А уште и од полиција ми го начукаа дека клучар не би се осмелил да направи такво нешто. Демек не би ризикувале. А клучарот неможе да го даде клучот на друг и да заврши работа...

Абе дете, не си играј со оган, ќе ги изгориш твоите со казни. Подобро кажи му на татко ти да ја остави сам колата на местото што го планираш, па заврши работа.

Другари/роднини имаш? Побарај од нив кола ебаго! На твои години така ја сум правел!

Бидна денеска ја земав свршив работа и пак на исто место со резервниот клуч :D
Фаала на помошта иначе
Имав среќа овој пат а изгледа ќе го повторам следната недела пак :D :D haha

Бидна денеска ја земав свршив работа и пак на исто место со резервниот клуч :D
Фаала на помошта иначе
Имав среќа овој пат а изгледа ќе го повторам следната недела пак :D :D haha
ако те фатат ќе ја „земиш“ пак. да знајш.

прво и осносновно штом не се нафатиле да ти направат клуч значи дека е кодиран, а ако е кодиран зависи од колата но цените ти се движат од 50 евра па нагоре плус и ризик е голем зошто ако те фати полиција а ко за инат ке те фати ке го окркаш дупло ем казна ем забрана ем татко ти ке треба колата од полиција да ја земе.
така да ако немаш каде да ебнеш подобро мавни си го дома него да го наебеш за цел живот...

Ajde da ja zivnam ovaa tema,
Dali znae nekoj za kopiranje na kluc za Mercedes C200, vo SK raboti li nekoj so toa i kakvi se cenite?
Znaci jas si imam eden kluc, takva i ja kupiv kolata so eden kluc, ama sakam da si napravam rezerven, znaci se raboti za kodiran kluc so centralno i daljinsko na nego?
Blagodaram

Здраво на сите,јас малку ке се оддалечам од автомобилите,вака значи имам брава од honda dio која сакам да ја ставам на мојот кинески скутер,меѓутоа бравата од хондата нема ниеден клуч,па сакав да прашам да ме упатите некаде каде што може да се направи клуч спрема самата брава доколку е тоа можно и нормално да не биде екстра скапо.фала однапред :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom