Имате ли дечко (маж) / девојка (жена)?

• Креатор на темата Креатор на темата Sweet Barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Имате ли дечко(маж)/девојка(жена)?

Ако немате зошто мислите дека тоа е така? Дали е заради вас или заради нешто друго?
Ако имате зошто сте со неа/него? Што е тоа што ве привлекува толку многу, па сте се одлучиле на таа личност?

p.s.Ве молам на кирилица:se_ molam :

Имам дечко и си го сакам највише на цеееееел свет.
Многу ми иде на живци и незнам зашто го сакам ама тоа ти е љубов!

barbi izvini ama jas ke ti pisam na laztinica, se nadevam deka nema mn da ti smeta.

imam decko i so nego sum podolgo vreme i mn go sakam, a i on mene. oti go sakam?? ponekogas i samata se prasuvam. znae tolku mn da me iznervira so i nemozam da go smislam. ama posle seta prasina jas bez nego ne mozam. i toj sekogas kolkavi i greski da pravam sekogas znae da prosti i plus i sovet da mi dade. neznam ama mislam deka zaradi toa najmnogu go sakam. zaradi negovata ljubov kon mene, zaradi negovite soveti, oti osven kako zenska me gleda i kako drugar, roditel, sovetnik, sestra... go sakam bas takov kakvo so e NARCIS. ama milo mi e so znae da si priznae (ponekogas, kaj masko se da ti priznae). neznam, pretezno za toa, a veruvaj i za mn dr raboti

ja neam decko i mn mi e zakon.ali toa ne znaci deka ne mi se sviga nikoj...

It`s my life напиша:

I jas isto.:)Imam decko,go sakam premnoguuuuuuu najmnoguuuuu na cel svet ,ama so me nervira nekogas,ko ke se iskarame za sekakvi sitnici...:)

При здрава свест* и без никаква задна намера кажувам дека имам девојка**.

*нервозен и накурчен сум овие денови од испарувањата.
**освен ако нема некоја измена.

si imav devojka do pred nekoj den:(
si gi furase frustraciite vrz mene
sega sum si sam

p.s.izvini za latinicava

те искомплексира а? :))))

врз мене моментално никој не фура фрустрации

JeCILaDy напиша:
Јас имам дечко, го сакам, ме сака. Иако сме далеку, се надополнуваме еден со друг и ни` е супер. Немаме време да се скараме.
Имам девојка :pipi:, сонце е. :wub:

немам девојка али имам сеа една што многу ја бендисав така да ќе видиме за крато дали ќе останам без девојка! А за жена ни на крај памет не ми паѓа!:star:

Немам дечко, ама имам некој на список, па ке видиме што ке испадне...
А зошто немам? Затоа што никогаш не ми идело во љубовта и секад сум се затрескувала во некој што не треба...јебеш га живот;(
Иначе супер ми е и вака иако би сакала да се заљубам, одамна не сум се заљубила...

neamame i nikogash nema da imame

It`s my life напиша:

Исто и јас. Не ми иде на живци ама може да ме извади од патики и да ме направи да не можам да се контролирам. Зошто го сакам .. и јас не знам. Мил ми е, сладок, интересен, забавен.. не знам бе. Битно го сакам.:wub:

Има едно девојче со кое се глеам чат пат па ај да ја наречам девојка!!!Многу ми е мила и затоа се глеам со неа!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom