Test Service - Дигитална ТВ програма

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Веб-сајт
www.facebook.com
Значи вака, пред некое време се подновив со LCD. Нили на новиве тв-е за да глеаш дигитална тв не ти е потребен ресивер. Така на дигиталнте има програма 'Тест Сервис' на која постојано дават филмој, и тоа добри! Муабетот ми е како можам да ја најдам тековната програма на оваа тв за да знам што и кога има во одредено време. Ви благодарам однапред!

Значи вака, пред некое време се подновив со LCD. Нили на новиве тв-е за да глеаш дигитална тв не ти е потребен ресивер. Така на дигиталнте има програма 'Тест Сервис' на која постојано дават филмој, и тоа добри! Муабетот ми е како можам да ја најдам тековната програма на оваа тв за да знам што и кога има во одредено време. Ви благодарам однапред!
од Битола си така?

тест сервисот постпи само на БТВ и си ја прават лично тие не легално
инаку и јас се истурив од гледање филмови таму
а за програмата не знам како ги пуштат...најверојатно рандом
секакви филмови има од најстари до најнови..
не очекувај да ти пишат програма :D
еднаш имаф дефект ги прашав овај каналот на црно вие? и само ми рече пријави ме бате ако сакаш ти губиш

тест сервисот постпи само на БТВ и си ја прават лично тие не легално
инаку и јас се истурив од гледање филмови таму
а за програмата не знам како ги пуштат...најверојатно рандом
секакви филмови има од најстари до најнови..
не очекувај да ти пишат програма :D
еднаш имаф дефект ги прашав овај каналот на црно вие? и само ми рече пријави ме бате ако сакаш ти губиш
Штета, кога гледам тв гледам само на таа програма, Да имаш програма барем ќе знаеш кој филм кога почнува. Али ок, фала за инфо! :)

Извини за офтопик, али тоа секаде е достапно со LCD TV? Во секој регион на МК?

Е тоа незнам. Види пребарај на дигиталните, нормално ако ти е таков телевизорот, пошто на некој им треба ресивери за дигитални да гледаш.

епа вака. одеф јас во бтв на пракса(првите 7 дена преведваф филмој... така да ако најдите некоја глупа фраза не се смејте) тест сервисот го одржава саше :D (ако имате желба барајте го него на техничка поддршка). Филмојте одат рандом. има еден куп филмој од различни жанрој. тековна програма нема. тест сервисот е канал емитуван од БТВ.

не можи друже само оваа кабловска во битола си го прави за својот дигитален пакет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom